Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért pont most hagyott el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont most hagyott el a férjem?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években sorra követtem el olyan hibákat, amikért megérdemeltem volna, hogy azonnal elhajtson. Érzelmileg és anyagilag is tönkretettem az egész családot. Nem akartam, de naív voltam, többeknek sikerült becsapni és ezért vállalom a felelősséget, de fáj, hogy most minden közvetlen előzmény nélkül összecsomagolt és elköltözött. Azt mondta, hogy megbocsát mindent, újrakezdjük és én úgy is éreztem, hogy minden rendben van köztünk, egy szerencsés véletlennek hála az anyagi csődtől is megmenekültünk és én tényleg tanultam a hibáimból. Most azt mondta, hogy elege van, nem bír tovább velem maradni. Nem értem.
2014. jan. 8. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy korabbi dontes folyomanya es talan mostanra lettel anyagilag/erzelmileg stabilabb, akit mar el lehet engedni.
2014. jan. 8. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A lejtő alján még sajnálatból veled maradt, de most , hogy élhető az életetek, már el mer menni, nem lesz lelkifurdalása miattad.
2014. jan. 8. 17:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem viszont van.
2014. jan. 8. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!