Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont most hagyott el a férjem?
Betelt a pohár, eddig töprengett a dolgon, és most hozta meg a döntést.
Feltünt egy potenciális barátnő.
Hát ha túl sok van a rovásodon, akkor ne csodálkozz. Gondolom végiggondolta, hogy hova jutott veled, és azt is, hogy hol lenne már nélküled. Nem bízik már benned, és nem akar további időt és pénzt kockáztatni melletted.
Fogadd el a döntését mert a Te hibád, és igyekezz a következő kapcsolatodban érettebben gondolkodni. Ez egy igazi lecke, de nyugi sokak végigcsinálták már.
A tetteink attól, hogy megbocsátanak nekünk, nem minket mentesít a büntetés alól, hanem annak a nagyvonalúságáról árulkodik, aki a haragját félre tudja tenni.
Légy okosabb a jövőbe.
Nálunk is volt egy nagy mélypont a kapcsolatunkban a férjemmel, főleg az én hibámból, mert a kicsink megszületése után teljesen elhanyagoltam. Szóba került a válás, ekkor észbe kaptam és változtattam. Késő volt már. Pár hónap után elköltözött. Pedig előtte mondta is, hogy most már szinte tökéletes vagyok, de ő már ezt nem tudja befogadni, nem hozza már lázba. Meg azt mondta, nem bízik bennem, hogy hosszú távon meg tud változni a viselkedésem vele szemben.
Hagytam elmenni, tiszteletben tartottam az érzéseit. Szenvedtem, de nem bántottam őt egy rossz szóval sem, kedves voltam, mikor találkoztunk, nem követelőztem. Pár hónap alatt rendbe tette magában a dolgokat és az ez idő alatti viselkedésemből rájött, hogy tényleg nagyon szeretem őt és megváltoztam, újra összejöttünk, azóta együtt vagyunk és sokkal jobb a kapcsolatunk, mint előtte bármikor.
Úgy gondolom tényleg az van, amit a férjed mond, tehát hogy besokallt, elege lett.... Persze nyilván így meg nem kellett volna azt mutatni, hogy minden rendben van....
De az is lehet, hogy csak te hitted/láttad ezt. Sokszor van, hogy az ember nem látja, hogy a másik boldogtalan, mert nem figyel eléggé rá. Nem tudom nálatok melyik volt a kettő közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!