Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért pont most hagyott el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont most hagyott el a férjem?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években sorra követtem el olyan hibákat, amikért megérdemeltem volna, hogy azonnal elhajtson. Érzelmileg és anyagilag is tönkretettem az egész családot. Nem akartam, de naív voltam, többeknek sikerült becsapni és ezért vállalom a felelősséget, de fáj, hogy most minden közvetlen előzmény nélkül összecsomagolt és elköltözött. Azt mondta, hogy megbocsát mindent, újrakezdjük és én úgy is éreztem, hogy minden rendben van köztünk, egy szerencsés véletlennek hála az anyagi csődtől is megmenekültünk és én tényleg tanultam a hibáimból. Most azt mondta, hogy elege van, nem bír tovább velem maradni. Nem értem.
2014. jan. 8. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
talán nem látta rajtad, hog hálás vagy, amiért kitartott melletted...
2014. jan. 8. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ezt tőle kéne megkérdezned, mert mi találgathatunk itt 10 oldalon át, de nem biztos, hogy eltaláljuk.
 3/13 anonim válasza:
100%
Mert most telt be nála a pohár. Egyébként még örülhetsz is mert más már korábban faképnél hagyott volna...
 4/13 Je Veux ***** válasza:
100%
Most telt be a pohár, ilyen egyszerű.
2014. jan. 8. 13:46
 5/13 intrepid ***** válasza:
100%

Betelt a pohár, eddig töprengett a dolgon, és most hozta meg a döntést.

Feltünt egy potenciális barátnő.

2014. jan. 8. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha túl sok van a rovásodon, akkor ne csodálkozz. Gondolom végiggondolta, hogy hova jutott veled, és azt is, hogy hol lenne már nélküled. Nem bízik már benned, és nem akar további időt és pénzt kockáztatni melletted.

Fogadd el a döntését mert a Te hibád, és igyekezz a következő kapcsolatodban érettebben gondolkodni. Ez egy igazi lecke, de nyugi sokak végigcsinálták már.

A tetteink attól, hogy megbocsátanak nekünk, nem minket mentesít a büntetés alól, hanem annak a nagyvonalúságáról árulkodik, aki a haragját félre tudja tenni.

Légy okosabb a jövőbe.

2014. jan. 8. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Talált magának vkit..úgy mindig könnyebb meghozni ezt a döntést,gondolom már eddig is fontolgatta,de vki oldalán könnyebb mindig lépni,újrakezdeni..
2014. jan. 8. 13:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy nagy mélypont a kapcsolatunkban a férjemmel, főleg az én hibámból, mert a kicsink megszületése után teljesen elhanyagoltam. Szóba került a válás, ekkor észbe kaptam és változtattam. Késő volt már. Pár hónap után elköltözött. Pedig előtte mondta is, hogy most már szinte tökéletes vagyok, de ő már ezt nem tudja befogadni, nem hozza már lázba. Meg azt mondta, nem bízik bennem, hogy hosszú távon meg tud változni a viselkedésem vele szemben.

Hagytam elmenni, tiszteletben tartottam az érzéseit. Szenvedtem, de nem bántottam őt egy rossz szóval sem, kedves voltam, mikor találkoztunk, nem követelőztem. Pár hónap alatt rendbe tette magában a dolgokat és az ez idő alatti viselkedésemből rájött, hogy tényleg nagyon szeretem őt és megváltoztam, újra összejöttünk, azóta együtt vagyunk és sokkal jobb a kapcsolatunk, mint előtte bármikor.

2014. jan. 8. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom tényleg az van, amit a férjed mond, tehát hogy besokallt, elege lett.... Persze nyilván így meg nem kellett volna azt mutatni, hogy minden rendben van....

De az is lehet, hogy csak te hitted/láttad ezt. Sokszor van, hogy az ember nem látja, hogy a másik boldogtalan, mert nem figyel eléggé rá. Nem tudom nálatok melyik volt a kettő közül.

2014. jan. 8. 14:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Betelt a pohár.Ennyi.
2014. jan. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!