Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek voltatok mikor összeházasodtatok? Mennyivel az esküvő után vállaltátok az első babát?
19 voltam, férjem 24; 11 hónap múlva született a lányunk, 18 éves házasok leszünk tavasszal. Én így terveztem, nekem nagyon idős szüleim voltak (anyu 48 évesen szült, apu pedig 57 volt), tesóim is jóval idősebbek nálam.
Nem bántam meg :) ÉS nekem öröm, hogy se az anyósom, se az anyám nem szólt bele a nevelésbe kéretlenül, ránk bízták. ÉS valamit jól csináltunk, szorgalmas, rendes, másokra nagyon figyelő, jólelkű, egészséges lányunk van :)
Szia!
21évesen mentem férjhez. 2év 3hónapja, akkor hagytam abba a gyógyszert, de gyerek sajna még nincs..:(
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Kedves 6-os és 7-es! Ne aggódjatok, biztos hamarosan nektek is sikerülni fog. :)
Sok boldogságot mindenkinek!
Tavaly márciusban házasodtunk, én 21, férjem 23 éves volt :)
Baba még nincs, de dolgozunk rajta (sajnos betegség miatt ez nem olyan egyszerű, de nem adjuk fel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!