Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha ezt látnátok?
Minél jobban foglalkozol vele, a nő annál elvakultabb és merészebb lesz, mert látja, hogy célt ér a közeledése, képes konfliktust generálni.
Semmit sem szabad rá reagálni egyikőtöknek sem és meg fogja unni, a közöny és cinizmus idegesítőbb, mint az agresszió.
A szám megváltoztatása már egy lépés, reakció, nincs rá semmi szükség.
Nem kell rá válaszolni sem, felesleges, csak egy gyenge próbálkozás volt.
Ha írogat rendszeresen, jöhet pár kissé cinikus sms, kis gúnyolódás, véletlenül sem sértegetés vagy agresszív modor, azt nem szabad. Úgy kell elküldeni az anyjába mindig mindenkit, hogy várja, mikor indulhat.
Nálunk úgy volt, hogy a párom (akkor még nem volt a férjem) exe és a párom jóban voltak. A nő hívogatta, beszélgettek néha. Én ebbe nem szóltam bele. Mindig volt egy-két "nála felejtett" dolog amiért találkoznia kellett vele. Egyszer még én is felmentem hozzá, mert épp együtt voltunk akkor, mikor a nő hívta magához. Na ott láttam, hogy mennyire más is az a nő mint amilyen normálisnak hittem így ismeretlenül. Hihetetlen lenézően kezelt, be sem invitált, ott ácsorogtam az ajtóban, be sem mutatott a pasijának aki szintén ott volt a lakásban, tehát csak ott ácsorogtam egy vadidegennel szemben az ajtóban, tett pár furcsa megjegyzést. Végig úgy beszélt a párommal, hogy hangsúlyozza mennyire ismeri őt, majdhogynem bizalmasan beszélte vele, majd mikor elköszöntünk és elmentünk, alig csukódott be az ajtó hangosan felnevettek, vagy úgy viszhangzott a lépcsőház ettől.
De én is úgy voltam vele, hogy nem szólok ebbe bele, a páromban biztos voltam, ő meg azt csinál amit akar, majd a párom szépen leépíti.
Aztán ismeretlen hívásokat kezdtem kapni. Felvettem, de nem szólt bele senki. Volt olyan, hogy a gombokat nyomkodták, hogy sípoljon a fülembe. Kb napi 1-2 ilyen volt. Aztán ismerőssel lenyomoztattuk a hívó számot, hát az övé volt. Ekkor már tényleg elfogyott a türelmem, egy ilyen ismeretlen hívónál bekiabáltam, hogy tudom hogy ő az és hagyjon békén.
Utána írt egy brutális e-mailt amiben kifejtette, hogy a párom még mindig őt szereti és én csak pótlék vagyok és soha sem fog úgy szeretni mint őt bla bla bla.
Szóval igazából csak felingereltem az alvó oroszlánt. Bár ezután felszívódott, szóval végülis megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!