Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha már nincs meg a tűz? Ti mit csináltok- csináltatok?
28 éves nő vagyok. meg volt a lángolás a szerelem, lett 2 gyerek.
most pedig semmi...elkezdett hiányozni a tűz pl.: várom mikor láthatom újra, vagy ilyesmi ...tudjátok mint az elején. de ez már nincs meg...annyira természetes hogy velem van , megszokott, családias.
Ő állítása szerint êrzi még ezt...de én nem.
Biztos hogy nem hagyom el mert szeretem, de ugy érzem ez már nem szerelem. Én nem szeretnék így érezni.
mit csináltatok ilyen helyzetben?
probálkoztunj kettesben , romantikus dolgokkal de nekem nem igazán jönnek be az ilyen dolgok.
Nekem az hiányzik hogy vággyak rá...de ez nincs meg hisz mindig megkapom.
teát nem kívánod pl. Oké, ház akkor őszintén kellene erről beszélnetek. Elmehettek együtt sportolni, vagy külön-külön, ha a gyerekek miatt nem tudtok együtt. Te vagy a kaja felelős gondolom, váltsatok egészségesebb étrendre.
Ha nem mondod meg neki, hogy te Béla, rohadtul nincs igazad, mert így már nem jössz be nekem! Akkor nem fogja kitalálni. Most az, hogy kopasz, arról nem tehet, sok pasi kopaszodik, csak valami előnyös- lehetőleg tüsi frizkót kell vágni a feje többi részén is :)
Na mindegy szerintem ezt tisztázni kell, nekem sem jönne be a párom kövéren, szerintem ez természetes.
Mi épp ma beszéltük,ahogy néztük a Gagyi Mamit a tévébe,hogy akkor is szeretne,ha olyan kövér lennék.:) Természetesen ez visszafele is igaz,sőt egyértelmű.
Sajnálattal láttam,hogy az 5-ös válaszom nem tette meg a hatását pedig a legbensőbb gondolataim voltak azok.Szerintem ha valóban szeretnéd és tényleg csak 1 pillanatra is átélnéd,hogy nem látod többet,akkor örülnél a kopasz fejének is,sőt csókolnád nap mint nap,amikor hazatér.
"Tehát szeretem, sosem veszekszünk, minden rendben van köztünk"
Tehát itt az ideje lecserélni egy alkoholista, nőcsábász macsóra, aki naponta végigpofoz a lépcsőházon!!
Aki írta, a Müller Péteres tippet: neki van igaza!!!
Én nem tudatosan, de néha volt ilyen pillanatom. Mondjuk néztem egy filmet, ahol a nő elvesztette a férjét.. Nagyjából átéltem, és átéreztem a gyászt... de amikor Ő hazajött, akkor megéltem azt a csodát.
Vagy ha olvasok egy olyan hírt, amiben szintén valami borzalmas tragédia van (nagyon sok ember él így !), átélem, átértékelem az életem, és nagyon becsülöm, amim van, akkor is ha néha én is azon aggódtam, hogy nem ég az a bizonyos tűz. Nektek kell újra fellobbantani.
És ne bántsd amiatt hogy kövér és kopasz. A kopaszságról nem tehet, és írtad, te is kövér vagy. Edzetek együtt. Menjetek futni a természetbe. Biciklizni. Sportolni. Gyerekeket is vihetitek, nem árt nekik a mozgás, főleg ha mindkét szülője elhízott, nehogy ők is azok legyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!