Ti mit csináltok/csináltatok ezen a borongós napon?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 15:40
1/9 anonim válasza:
kimentünk az egyik barátnőmmel tanulni a Margit-szigetre, aztán mikor rájöttünk, hogy hűvös van, hazamentünk, és kisütött a nap. :/
azóta itthon próbálok tanulni, de itt a gyk. -.-
2/9 anonim válasza:
Mi külföldön élünk. Dolgoztunk 14-ig, aztán ettünk gyorsan valamit (szendvicset), elszaladtunk a boltba mert itt vasárnap nincs nyitva semmi, bevásároltunk, most egy kicsi pihi (párom alszik, én netezek), utána főzök, kitakarítunk, és este sörözünk és romantikázunk :)
3/9 anonim válasza:
Felástam a kertet, lemostam a motorom, közbe beraktam a csirkét sülni, ha kész eszek, utána elmegyek az erdőbe bicajozni, este meg motorozni
Te kérdező mivel ütöd el a napot?
4/9 anonim válasza:
Netezés, nuku romantika, megfőzök, aztán a franc se tudja...
5/9 anonim válasza:
Délelőtt sétáltam a kislányommal, most ő alszik, én meg nezetek :) Délutánra is volt egy séta tervezve, de szakad az eső :(
6/9 anonim válasza:
Nálunk nem csak borongós, hanem zuhog is.
Délelőtt elmentünk a párommal cipzárt venni és új halakat az akváriumba, ebédeltünk később, most én éppen a tegnap elkezdett koktélruhát varrom. Nemsoká magánrendelésre viszem a páromat egy orvoshoz. Később vacsorázunk, filmezünk.
7/9 anonim válasza:
Itt 35 fok van, egy szál felhő nélkül.
Nyáron hiányzik a hűvös Mo.
8/9 anonim válasza:
Államvizsgára készülök meg közben pihenőszüneteket iktatok be :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!