Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszály nekem a férjemet kiszolgálni? Jogosan haragudott meg?
"Ne haragudj, de te nem örülsz annak, ha hazaérsz és a párod boldogan vár?"
Hát, nem tudom. Ha otthon vagyok, vagy semmi más dolgom, akkor igen, örülök ha hazajön a párom, megölelem, örülünk, stb. Ha meg dolgom van, akkor szépen hazamegy, lerakja a cuccait, megkajál, és megy tovább a napja.
Jah, és én semmivel se szeretném jobban a párom, ha minden nap "csóválva" otthon várna és örömködne. Az azt jelentené, hogy ez a legfontosabb dolga / életcélja / stb, ami hát elég szánalmas. Szóval ezt egy kiskutya is tudja, és az még aranyos is. A párom meg legyen elsősorban egyén, másodsorban a párom aki szeret, és akit szeretek, ne egy élet nélküli "másik fél". Mert hogy a pár ezt jelenti, ezért nem is használom sűrűn ezt a szót.
"Ne haragudj, de te nem örülsz annak, ha hazaérsz és a párod boldogan vár?"
A hangsuly nem ezen van. Olvasd el a kerdest es rajosz mi a gond.
Nem haragudott meg jogosan, de gondolom, a férjed már a megismerkedésetekkor ilyen volt, ezt előbb kellett volna megbeszélni, hogy milyen a munkamegosztás.
Én ilyen tekintélyelvű hímsoviniszta alakhoz nem is mentem volna hozzá a magam részéről.
Mondja meg már valaki, hogy hogyan néz ki az a jelenet, amikor egy nő kiszolgálja a férjét???! Az ipse ül az asztalnál előkével a nyakában és a nő el teszi a gőzölgő ételt, majd felvágja falatokra és egyesével a szájába adja, a végén pedig megtöröli a száját és neki áll mosogatni???
Lehet én jöttem más bolygóról, de nem tudom elképzelni. Mi a férjemmel együtt kivonulunk a konyhába, elővesszük amit enni szeretnénk, főzünk teát, aki utóbb ül le, adja a már ülőnek az elmaradt dolgokat (mindig elfelejtünk valamit, főleg én ) aztán kedélyesen megvacsorázunk, akit rá lehet szedni az mosogat, mondjuk egy masszázs fejében. Vagy egyikünk elpakol, másikunk mosogat addig. Szóval nekem ez a kiszolgálás téma kínai...
25N
Attól ha a kérdező háztartásbeli (már ha az), még a férjének nincs joga cselédnek nézni...
Egyébként pedig, a pasikat nem kell elkényeztetni teljesen, mert lusták lesznek.
Nálunk a férjem dolgozik többet. Én 8-at, ő 12-t. Így a házimunka nagyobb része is az enyém, hogy arányaiban ugyanannyit dolgozzunk. De igenis kiveszi a részét a házimunkából.
Igenis összeszedetem vele azt a szemetet amit ő hagy maga után, a tányérjait a szobából kivitetem vele a mosogatóba, a szennyesét nem hagyhatja szét mindenütt, csak a szennyesben, különben nem mosom ki és mehet koszosban és stb...
Igen, főzök, mert szeretek főzni. De nem vagyok a cselédje. Segít dolgokban, mert nem hagytam hogy elkanászodjon, úgy ahogy az anyja hagyta....aki mindent megcsinált helyette.
Ha te, kedves kérdező hagytad, hogy elkényelmesedjen, az a te hibád, nem az övé.
27/N
Igen, ha en munka nelkul lennek es a felesegem meg dolgozna, akkor zokszo nelkul csinalnek meg legalabb otthon minden haztartasi munkat.
Ez oda vissza mukodik termeszetesen.
#27:
termeszetesen ez igy teljesen korrekt:
"Nálunk a férjem dolgozik többet. Én 8-at, ő 12-t. Így a házimunka nagyobb része is az enyém, hogy arányaiban ugyanannyit dolgozzunk. De igenis kiveszi a részét a házimunkából. "
Ha te is dolgozol, akkor joggal varod el hogy o is dolgozzon otthon.
Amugy ugyanez a kerdes forditva:
muszaj nekem a felesegemet eltartani, aki nem dolgozik, es meg csak arra se kepes hogy mikor az atdolgozott nap utan hazaerek legalabb egy vacsorat elemtegyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!