Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszály nekem a férjemet kiszolgálni? Jogosan haragudott meg?
"Azért mi az, hogy "nem vártad otthon"? A feleség nem kiskutya, hogy otthon várja a gazdit. "
Ne haragudj, de te nem örülsz annak, ha hazaérsz és a párod boldogan vár? Mert én igenis szoktam várni a páromat, ettől mégsem érzem magam kiskutyának.
Ha háztartásbeli vagy, tehát otthon dolgozol, akkor jogos a férjed kiakadása. Jogosan haragudott meg.
Igen muszáj kiszolgálnod, mert ő keresi a pénzt, te meg a háztartást vezeted.
Az uszály úszik ly-vel, a muszáj pontos j-vel írandó. Az evett-e pedig kötőjellel. Ennyit a durvább nyelvtani hibákról. És igen, ezek fontosak! Ha ide írsz, és ilyen szarvashibákkal teli szöveget teszel fel, akkor nagyon hamar kialakítasz egy képet önmagadról - és önmagad ellen.
Nem, nem muszáj. De amikor hozzámentél, akkor is tudtad, hogy milyen ember, nemdebár?
Nem az a gond itt, hogy ki kell szolgálni, hanem az, hogy egyedül volt, elhanyagolva érezte magát, mert te elmentél haza mamucihoz. Ezért durcult be. Talán le kéne ülnötök beszélgetni - itt kezdődik minden probléma megoldása.
Szép estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!