Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy nem legyek ideges amikor a férjem iszik?

Figyelt kérdés

Időnként nagyon berúg és engem annyira irritál,hogy nem vagyok képes a pofám befogni és ez miatt bosszúból még többet iszik.

Sajnos alkoholista,de van úgy, hogy hónapokig nem iszik.

Én apám is alkoholista volt és félek is az alkoholistától. Mindig meg vert apám. Sokszor a férjem sem tudja mit tesz amikor részeg.

Szeretem,de ezt a tulajdonságát nagyon utálom.

Mit csináljak,hogy ne szólja neki? Hogy ne vegyek tudomást ,hogy részeg? Esik kell szóval nagyon rosszul érzem magam ilyenkor. :(

2013. dec. 17. 12:45
1 2 3
 21/24 kikicsoda ***** válasza:

captain, ne haragudj, de nagyon hülyét írtál. vagy te vagy a férj, csak még nem teljesen részeg?

Ide komoly problémával fordult a feleség, viccelődj máshol!

2013. dec. 19. 20:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért iszik többet, mert te nem tudod befogni, hanem azért, mert alkoholista.

Legfeljebb olyankor rád hivatkozik.

de ennek nincs jelentősége.

Ha jámbor barom lennél, akkor arra hivatkozva inná le magát a sárga földig.

2013. dec. 19. 23:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen. Az én anyám sose tudta befogni a száját, borzasztóan rossz természetű, mindenkit bánt, aki közel áll hozzá. Apám mégse volt sose alkoholista, sőt, soha életemben nem láttam részegen, pedig már 28 vagyok. Szóval nem miattad iszik, hanem azért, mert jobban szereti a piát, mint téged. Ez az alkoholista egyik fő ismérve.
2013. dec. 20. 08:08
 24/24 kikicsoda ***** válasza:

Még jó,hogy nem fogod be a szádat! Ha van gyerek, ha nincs, válj el. Sokkal rosszabb lesz később (ismétlem, ha vannak)a gyerekeknek, és egy idő után téged fognak hibáztatni, amiért nem hagytad ott.

Ha az ivászatába az anyagi is belejátszik, akkor pláne nem lesz jobb, nézd, hová rohan az ország.

2013. dec. 20. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!