Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, munka mellett ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, munka mellett ti szoktatok otthon csinálni bármiféle házimunkát, vagy elvégeztek gyerek körüli teendőket?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 12:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%

Csináld úgy, hogy gyorsan elvégzel minden házimunkát reggel meg délelőtt, és délután már tudsz foglalkozni a gyerekekkel. Addig csak ellátod a kicsit, a nagy meg úgyis oviban van.

Nem igaz, hogy egy délelőtt nem lehet elvégezni mindent.

2013. dec. 15. 15:09
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legnagyobb probléma itt nem is a szemét, meg a házimunka.. hanem az, hogy ahelyett, hogy érdemben foglalkozna a gyerekekkel az apjuk, a számítógépet nyúzza...
2013. dec. 15. 15:12
 23/26 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy azt várom el hogy 10óra meló után ő végezze el a házimunkát! Az több mint abszurd lenne. Én olyat "várok" el, mint említettem is, hogy vigye ki a tányért maga után, vagy ágyazzon meg. Vagy ahogy az utolsó is írta, foglalkozzon a saját gyerekével. Soha de soha nem kértem hogy mosogasson, takarítson vagy mosson. De mondjuk hétvégén, amikor nem dolgozik, akkor igazán megtehetné, hogy mondjuk a csepptálcáról lepakol. Én ennyit kértem, nem többet.
2013. dec. 15. 15:42
 24/26 anonim ***** válasza:
90%
Mintha magamat olvasnam evekkel ezelott. Detto szamitogep, szemetet se vitte ki. Az hittem ha en is visszamegyek dolgozni,majd ujra elosztjuk az otthoni munkakat. Tevedtem. Vegen en csinaltam mindent, a gyerekekkel valo foglalkozasa a kozos gepezes volt.
2013. dec. 15. 15:45
 25/26 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem a 17-es kommented nem 16-ra szólt,hanem konkrétan a Férjednek.Amiről a véleményem egyébként az,hogy elég gáz,ha még idézőjelesen is képes vagy munkaidőnek leírni azt az időt,amit a családoddal tölthetsz,aminek örülnöd kéne és gondoskodásnak felfogni.De kinek a papp kinek a pappné.Miután esetleg ezen egy kicsit elgondolkodsz,talán nem 17-es szinten fogsz majd erről a Férjeddel beszélgetni.Mert egyébként ez utóbbi,amit javaslok,mindamellett,hogy le lettem pontozva,de a legjobb szándékkal írtam.Jó és megértő beszélgetést kívánok,mindkét fél részéről kompromisszummal!
2013. dec. 15. 16:29
 26/26 anonim válasza:
"Én jelenleg nem dolgozom, itthon vagyok a 10hónapos kislányunkkal." Rossz a megközelítés. Dolgozol, most az a feladatod, hogy ellásd a kislányod. Ott a 3 éves kisfiad is ami szintén nem könnyíti meg a feladatod. Nem házvezetőnőnek maradtál otthon és mint tudjuk a gyerekek mellet 24 órás szolgálat van. A háztartás nem csak a nő feladata, aki ezt magára vállalja egy életen át cipeli, ha dolgozik, ha nem.
2014. febr. 21. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!