Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, munka mellett ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, munka mellett ti szoktatok otthon csinálni bármiféle házimunkát, vagy elvégeztek gyerek körüli teendőket?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 12:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17%
12:52 mi másért? dolgozni robotolni asszony nélkül is lehet.
2013. dec. 15. 12:53
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

Még nem a férjem, de együtt élünk.

Ő dolgozik, én eddig háromféle helyzetben voltam. Munka mellett suli: ekkor ő végzett minden házimunkát, én csak besegítettem, pl. hazafelé vásárlással vagy amire épp volt időm. Amikor mindketten dolgoztunk, akkor nagyjából felesben mentek a dolgok, talán én egy kicsit többet csináltam. Viszont a főzést szinte teljesen ő, mert tudja hogy én utálom.

Most itthon vagyok. Hétköznap mindent én csinálok, ő hétvégén, ha van kedve, besegít. Ma például ő főzi a levest és elpakolt, amíg én piacon voltam. Nem várom el tőle, mivel kevesebb szabadideje van, azt inkább töltsük együtt. De így, hogy abban az időben csinálta, amíg én amúgy se voltam itthon, tök jó, mert több időnk marad.

Egyébként azt látom, hogy sajna nem ez a jellemző, a férfi inkább csak ezzel-azzal besegít. Pl. szemétlevitel. Én ettől nem lennék boldog, nálunk az megy, hogy akinél megtelik a szemetes, összecsomózza és kiteszi az ajtó mellé, és aki legközelebb megy valahova, viszi magával. Így hatékonyabb. :)

2013. dec. 15. 12:58
 13/26 A kérdező kommentje:
Én jelenleg nem dolgozom, itthon vagyok a 10hónapos kislányunkkal. A kisfiunk 3 éves, ő már ovis. A férjem napi 10 órát dolgozik. Lehet nekem nagyok az elvárásaim, de nagyon rosszul esik, hogy hazajön munkából leül a gép elé, megvacsorázik, később megfürdik a nagyobb gyerekkel, visszaül a gép elé, majd megy aludni. Kb ennyi. Annyit kértem tőle, hogy legalább a szemetet ő vigye le, vagy hogy legalább játsszon valamit a gyerekekkel mondjuk amíg főzök. Nála ez abban merül ki, hogy a nagynak betol egy mesét, a kicsit meg lerakja a földre és ő ül tovább a gép előtt. A szemetet akkor viszi le, ha már szinte nem férünk el tőle a konyhában. :( Nagyon sokat kérek?
2013. dec. 15. 13:12
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Te vagy Malahit felesége?

2013. dec. 15. 13:14
 15/26 A kérdező kommentje:
:) Jó poén volt, köszi! :) De szerencsére nem én vagyok!
2013. dec. 15. 13:19
 16/26 anonim ***** válasza:
8%
Pont ez az,hogy nem kérsz sokat,akkor ezt a keveset meg miért nem tudod megcsinálni,amikor nem Te dolgozol napi 10 órát egy munkahelyen? Én ezt nem értem. Kicsit olyan ez a kérdés,mintha a jó dolgodban nem tudnád,hogy mit csinálj és akkor keresel/generálsz egy problémát.Szerintem.
2013. dec. 15. 13:32
 17/26 A kérdező kommentje:
Miért nem én csinálom meg ezt a keveset? Hát szerintem egy családban mindenkinek ki kéne vennie a részét a házimunkából is. Ha a 3 éves gyerekem képes arra hogy elpakol magaután, akkor egy felnőtt embernek ne okozzon már nehézséget az hogy ha mondjuk ki kel az ágyból, akkor mondjuk ágyazzon meg magaután, vagy hogy a tányérját kivigye. Hiába nem én dolgozom le a munkahelyen a 10órát, nem csak ülök mint egy szobanövény egész nap. Tudod épp ezaz, hogy nekem sose ér véget a "munkaidőm", ugyanis az napi 24 óra, heti 7 nap. Nekem nincs az hogy letelik a munkaidő, és akkor mehetek haza, egy másik közegbe. Nem tudom van e gyereked, de a gyerekeket el kell látni, nevelni kell, mindemellett mindig meleg étel és rend várja.Valamint egy édesapának szerintem ugyanúgy "feladata" hogy a saját gyerekével leüljön mondjuk építőkockával építeni, vagy autózni. Lehet tényleg nekem extrák az igényeim....
2013. dec. 15. 14:32
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férjem ugyan nincs, viszont nemrég költöztem össze a párommal. Lefektettük az alapszabályokat az elején. Én takarítok(porszívózás, törölgetés, felmosás)főzök és mosok(bár azt mosógéppel nem nehéz, ő pedig mosogat. Én gyűlölök mosogatni, ezért vállaltam el inkább minden mást:D Nem esik nehezemre, mivel rendet tart maga körül. Ha estig dolgozik és tudom, hogy fáradt lesz, elmosogatok, ahogy fordítva is így van. Ha én megyek egymás után pár napig 12 órába, kitakarít, főz, mos.. Szerintem ez így fair. A kérdezőhöz annyit, hogy érthető a felháborodás azon, hogy a gyerekekkel nem foglalkozik az apjuk annyit a ... számítógép miatt(mert ha arra van ideje, a gyerekre is legyen), de ha tudod, hogy 10 óra meló után fáradt lesz mint a dög, vidd már le a szemetet..
2013. dec. 15. 14:36
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sokat vársz el. Nekem sincs erőm 10 óra munka után semmire. Persze a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat illetően megerőltethetné magát, hiszen neki is kéne velük foglalkozni. De az elég abszurd, hogy még a házimunkát is elvárnád. Ott az egész nap, nem igaz, hogy nem vagy képes megcsinálni mindent.
2013. dec. 15. 14:52
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

Amióta itthon vagyok a gyerekkel, sok házimunkát nem "várok" el a férjemtől! Amíg nem volt gyerek, mindketten dolgoztunk, addig besegített.

Most annyit kérek, amikor hazajön és kifújja magát,hogy amíg én mondjuk megfőzök, vagy befejezem a takarítást, addig foglalja le a gyereket. Ezt meg is teszi, szeret vele lenni!

2013. dec. 15. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!