Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túl nagy elvárás?
Mi nem vagyunk házasok, de évek óta együtt élünk jegyesekként, szóval úgy éreztem, ide illik a kérdés.
Van egy álmom. Amit már évek óta nagyon-nagyon akarok. Kértem szépen. Kértem szomorúan. Kértem sírva. Hisztiztem is miatta.
Ez az álmom pedig az, hogyha valami van, ami miatt később jön haza, vagy változás történik a napunkban, hívjon fel. Csak 2 perc.
Pl ma (azaz tegnap este és ma) is: elment a barátjaival inni. Ám mivel ma reggel 8-ra programunk van a belvárosban, ő azt mondta (nem én beszéltem rá, ő mondta), hogy csak beruccan, és éjfél előtt tuti itthon lesz, mert aludni is szeretne.
Most jön haza. És én hívtam fel, 5kor, hogy na mi van, él-e még (mert 2kor nem tudtam elaludni).
Vagy ha a munkahelyén tovább kell bentmaradnia, vagy egy barátjának segít munka után, akkor az valóban nagy kérés, hogy az életéből szánjon annyit, hogy felhív, és megmondja? Hátha tervezek vmit.
Felőlem oda megy és addig marad, ahová és ameddig akar, én csak annyit szeretnék, ha szólna, ha változás van.
Valóban sokat várok?
Teljesen normális a kérésed. Nálunk is teljesen alap dolog ez. A férjem mindig hív, vagy smst ír. Volt pl olyan hogy túlóráznia kellett, és nem volt már pénz a telefonján. Megmondta a főnökének hogy marad, de csak akkor ha felhívhat hogy később jön, és így is tett.
A párod nem tisztel téged. Beszéld meg vele. Vagy érj később haza párszor mint ő, vagy mint szoktál úgy, hogy ne szól neki, és akkor megtudja milyen aggódni...
27/N
Aki belenyugszik, hogy a férje nem szól, hogy később jön, holott tudja, hogy a másik aggódik, az meg is érdemli ezt a bánásmódot, mert magát alacsonyítja le. Azt a képet mutatja önmagáról, hogy vele mindent meg lehet csinálni.
Add össze, hány órát töltöttél már azzal, hogy aggódtál érte. Ezt az időt ő lopta el tőled.
3.ik vagy?Ezt én sem értettem én felpontoztalak.
Lehet már túl sok volt a felpontozás és valakit csak le kellene:(
Én is már túl estem eféle lepontozáson,ne szívd mellre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!