Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez túl nagy elvárás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez túl nagy elvárás?

Figyelt kérdés

Mi nem vagyunk házasok, de évek óta együtt élünk jegyesekként, szóval úgy éreztem, ide illik a kérdés.

Van egy álmom. Amit már évek óta nagyon-nagyon akarok. Kértem szépen. Kértem szomorúan. Kértem sírva. Hisztiztem is miatta.

Ez az álmom pedig az, hogyha valami van, ami miatt később jön haza, vagy változás történik a napunkban, hívjon fel. Csak 2 perc.

Pl ma (azaz tegnap este és ma) is: elment a barátjaival inni. Ám mivel ma reggel 8-ra programunk van a belvárosban, ő azt mondta (nem én beszéltem rá, ő mondta), hogy csak beruccan, és éjfél előtt tuti itthon lesz, mert aludni is szeretne.

Most jön haza. És én hívtam fel, 5kor, hogy na mi van, él-e még (mert 2kor nem tudtam elaludni).

Vagy ha a munkahelyén tovább kell bentmaradnia, vagy egy barátjának segít munka után, akkor az valóban nagy kérés, hogy az életéből szánjon annyit, hogy felhív, és megmondja? Hátha tervezek vmit.

Felőlem oda megy és addig marad, ahová és ameddig akar, én csak annyit szeretnék, ha szólna, ha változás van.

Valóban sokat várok?

2013. dec. 15. 06:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Mi 14 éves koromban kezdtünk járni. Ennek már megvan 8 éve, és három éve élünk együtt. Ő már 26 éves, de a férfiak később érnek, szóval igen, mondhatjuk, hogy még nem vagyunk nagyon felnőttek, mondhatni, gyerekesek vagyunk, de valahogy attól tartok, hogyha majd már megkomolyodunk, ez akkor se fog sokat változni magától. :)
2013. dec. 15. 21:32
 22/29 anonim ***** válasza:
61%
17-es 19-es vagyok. "Megnyugtatlak",hogy nem nagyon fog változni!:)Jól gondolod. Én is ezt hittem. Párom 25 volt,mikor összeköltöztünk,most meg nemsoká 32!:) Annyira tudtunk összecsiszolódni,hogy mára már "nem ígér semmit".Én meg elkönyveltem,hogy Ő ilyen és kész.:) Elfogadás szeretettel nem két felnőtt ember párkapcsolatában jellemző? Érdekes,aki így gondolkodik,azok szerint felnőtt embereknek nem lehetnek "hibái"?:) Ez abszurd. Pont hogy két felnőtt embernek kell csak összecsiszolódni igazán! Mert ott már megvannak a beidegződések,melyet az addigi életük alakított ki.Az ilyenekre szokták mondani,hogy megszoksz,vagy megszöksz.
2013. dec. 16. 08:26
 23/29 anonim ***** válasza:

Teljesen normális a kérésed. Nálunk is teljesen alap dolog ez. A férjem mindig hív, vagy smst ír. Volt pl olyan hogy túlóráznia kellett, és nem volt már pénz a telefonján. Megmondta a főnökének hogy marad, de csak akkor ha felhívhat hogy később jön, és így is tett.

A párod nem tisztel téged. Beszéld meg vele. Vagy érj később haza párszor mint ő, vagy mint szoktál úgy, hogy ne szól neki, és akkor megtudja milyen aggódni...

27/N

2013. dec. 16. 20:44
 24/29 anonim ***** válasza:

Aki belenyugszik, hogy a férje nem szól, hogy később jön, holott tudja, hogy a másik aggódik, az meg is érdemli ezt a bánásmódot, mert magát alacsonyítja le. Azt a képet mutatja önmagáról, hogy vele mindent meg lehet csinálni.

Add össze, hány órát töltöttél már azzal, hogy aggódtál érte. Ezt az időt ő lopta el tőled.

2013. dec. 16. 21:03
 25/29 anonim ***** válasza:
7: Én 26 éves koromig mobil nélkül éltem. Azelőtt vezetékes telefonon szóltunk haza. Úgy 5 generációra visszamenőleg. Azelőtt nem tudom, hogyan volt.
2013. dec. 17. 02:12
 26/29 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, miért lettem lepontozva, többet nem válaszolok senkinek....
2013. dec. 17. 12:24
 27/29 anonim ***** válasza:

3.ik vagy?Ezt én sem értettem én felpontoztalak.

Lehet már túl sok volt a felpontozás és valakit csak le kellene:(

Én is már túl estem eféle lepontozáson,ne szívd mellre:)

2013. dec. 17. 12:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen a 3. vagyok :) Csupán azért írtam annak idején, mert nálunk ugyanez a helyzet áll fenn. Azóta egy kicsit sikerült változtatnom (kb. 5 %, de erre büszke vagyok :D)
2013. dec. 17. 13:13
 29/29 A kérdező kommentje:
Én nem nyomtam senkire pirost kezet. Köszönöm a válaszokat. :)
2013. dec. 17. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!