Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túl nagy elvárás?
Mi nem vagyunk házasok, de évek óta együtt élünk jegyesekként, szóval úgy éreztem, ide illik a kérdés.
Van egy álmom. Amit már évek óta nagyon-nagyon akarok. Kértem szépen. Kértem szomorúan. Kértem sírva. Hisztiztem is miatta.
Ez az álmom pedig az, hogyha valami van, ami miatt később jön haza, vagy változás történik a napunkban, hívjon fel. Csak 2 perc.
Pl ma (azaz tegnap este és ma) is: elment a barátjaival inni. Ám mivel ma reggel 8-ra programunk van a belvárosban, ő azt mondta (nem én beszéltem rá, ő mondta), hogy csak beruccan, és éjfél előtt tuti itthon lesz, mert aludni is szeretne.
Most jön haza. És én hívtam fel, 5kor, hogy na mi van, él-e még (mert 2kor nem tudtam elaludni).
Vagy ha a munkahelyén tovább kell bentmaradnia, vagy egy barátjának segít munka után, akkor az valóban nagy kérés, hogy az életéből szánjon annyit, hogy felhív, és megmondja? Hátha tervezek vmit.
Felőlem oda megy és addig marad, ahová és ameddig akar, én csak annyit szeretnék, ha szólna, ha változás van.
Valóban sokat várok?
11-es, ha ez így van, arról kizárólag magad tehetsz, mert hagyod, hogy ezt csinálják veled. Ha nem nyitod ki a szád, hanem itt árulkodsz, mint egy kisgyerek, akkor ne várd, hogy felnőttként tekintsenek rád.
A férjem, akivel 10 éve vagyunk együtt, még soha nem felejtett el szólni, ha valami miatt később jött. Nem azért, mert papucs, nem azért mert ne mehetne el bármikor bármeddig, hanem mert ez a normális.
Köszönöm a válaszokat. :)
Hát igen, már tervezem, hogy elmegyek valahová, és nem jövök haza, csak másnap. xD Csak közben meg én nem vagyok ilyen, én rosszul érzem magam, ha ilyesmikkel kell leckéztetnem a páromat.
Persze, hogy nem vagy ilyen, de jobb, ha teszel valamit, mert egyébként soha nem fogja megérteni.
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy mit szól majd.
Lehet, hogy végre felfogja, hogy máskor szólnia kell, de lehet, hogy csak ideges lesz és hülyének néz téged.
Remélem, az első lesz!
11.ik vagyok,amúgy nekem volt ilyen esetem az ex-emmel.
Egyszerűen csak magyarázta,hogy minek szóljon.
Egy idő után annyira megalázónak éreztem én is,hogy kimaradtam szó nélkül sokáig egy este.
Teljesen tisztába volt vele miért történt,mivel már állandóan szóba hoztam ezt,hogy majd felrobbant,de nem mert szólni miatta.
Nálunk soha többet nem volt ilyemi,sőt egy darabig,hogy s hogy nem ,de mindenhová követett:):)
Mondd meg neki, h nem ellenőrizni akarod, csak aggódsz érte, h minden rendben.
Ez lehet egy tudattalan lázadás az ő részéről, h miért kell beszámolnia neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!