Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnám megértetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megértetni a feleségemmel, hogy a negyedévenkénti 3 alkalom az nem normális?

Figyelt kérdés
Vagy ez normális? Egyáltalán nem érzem, hogy szeretne, vagy egy csöppet is tisztelne. Ráadásul tök jó nő. Olyan, mintha lenne egy Porschém, de nem vezethetném. Vagy mintha a Real Madridnal edzhetnék, de a meccseken mindig a kispadon ülnék. Törődik velem. De nekem nem ez kell. Én érezni akarom, hogy szeretnek, kivánnak.

2013. dec. 11. 08:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Igen a beírásodból számomra semmi agresszió nem jött le,hanem kispad vagy,ráadásul,te meg nagyon is jó nőnek tartod őt,ilyen értelemben felnézel rá.

A hatalom vágya eszerint nálad nem az agresszióban jön le,hanem az anyagi javakban,ahogy nekem lejött nagyzolásban látom,azt meg ő is élvezni akarja persze.

Viszont,ha nagyzolós vagy,akkor lehet,hogy ebből kéne lefaragnod és a családiasabb dolgok felé tendálni,ahol pl véletlenül sincs Porshe,nagy családi kirándulás a természetben gyerekekkel rendszeresen.Lehet,hogy ettől megváltozik és ezt annyira értékelni fogja,hogy még arra is megjön a kedve!

2013. dec. 11. 12:15
 22/28 A kérdező kommentje:

Nem akar válni. Az tuti. De en sem akarok. Hetvegen beszeltunk rola, mert problemank volt. Megdumaltuk, hogy a megbeszelt penzt megkapja. Nagyon jol szallna ki, de en nem leszek 2 hetenkenti Apuka. Ott minden kovet megmozgatok, hogy 1 het-1 het legyen.

Azt is megdumaltuk, hogy csupan annyit kell mondania, hogy "Mar nem szeretlek!" es en olyan halkan becsukom az ajtot, mint meg soha senki nem tette. Persze nem mondta ki, de azt sem mondta ki, hogy mennyire hianyoznek neki vagy barmi. Aki szeret az nem igy viselkedik.

Ertitek? Ez a gondom... Vagy irrealisak az elvarasaim?

2013. dec. 11. 12:29
 23/28 anonim ***** válasza:

Dehogy irreálisak. Az okot azonban mindenképpen meg kell keresni, mi nem tudunk mást tenni, mint veled közösen gondolkodni. Ötleteket adni, hogy merre indulj el.

Amíg nincs meg a probléma forrása, azaz nem mondja el neked a feleséged, hogy mi a baja, addig nem fogjátok tudni megoldani a dolgot.

2013. dec. 11. 12:32
 24/28 anonim ***** válasza:
27%
nekem teljesen az az érzésem, hogy ő egy trófea, és ha már a tiéd, használni is akarod. Ő meg már nem akarja, Megértem szegényt.
2013. dec. 11. 12:32
 25/28 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ott a kulcs, hogy a gyerekektől mindent megkap érzelmileg. Tőled vajon mit nem, amit tőlük igen? Valószínűleg alapvetően ő is az érzelmeket hiányolja, és csak aztán a szexet.
2013. dec. 11. 14:22
 26/28 anonim ***** válasza:
87%

Bocs, de egy az egyben, mintha az egyik ismerősöm történetét olvasnám.

SZÓ SZERINT !!

Ott is istenítve volt az asszony, aki mindig kitalált valami kifogást a szexre.

Aztán történt, hogy betörtek egy-két szomszédhoz, és a férj felszereltetett néhány rejtett kamerát.

Volt nagy meglepetés, mert nem a "várt" betörő jött,

hanem a férj egyik barátja.

Őt már nem utasította el az asszony!

Természetesen NE legyen igazam, de a helyedben elhelyeznék egy-két kamerát, vagy ha eljárogat hazulról, akkor titokban egy magánnyomozót fogadnék.

2013. dec. 11. 16:14
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Egy anyának érzelmileg többre van szüksége.

Már nem akkor esik le róla a bugyi, mint régen. Foglalkozz többet a gyerekekkel, és akkor fel fog nézni rád, várni fog és kívánni.

Hidd el, a konferenciahívások az esti családi idillben nem fontosak.

2013. dec. 11. 22:26
 28/28 anonim ***** válasza:
95%

"Hogyan tudnám megértetni a feleségemmel, hogy a negyedévenkénti 3 alkalom az nem normális?"

Ne könyörögj és ne győzködd. Újíts be egy szeretőt, rögtön észbekap majd az asszonyka.

2013. dec. 11. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!