Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnám megértetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megértetni a feleségemmel, hogy a negyedévenkénti 3 alkalom az nem normális?

Figyelt kérdés
Vagy ez normális? Egyáltalán nem érzem, hogy szeretne, vagy egy csöppet is tisztelne. Ráadásul tök jó nő. Olyan, mintha lenne egy Porschém, de nem vezethetném. Vagy mintha a Real Madridnal edzhetnék, de a meccseken mindig a kispadon ülnék. Törődik velem. De nekem nem ez kell. Én érezni akarom, hogy szeretnek, kivánnak.

2013. dec. 11. 08:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

Végig olvasva gyerekek?

Akkor lehet bizony az is,hogy az a nő típus,akiben gyerek után kialszik a vágy,főként,amíg kicsi a gyerek.Sajnos nem olyan ritkaság.

2013. dec. 11. 11:39
 12/28 A kérdező kommentje:
12, 7. Szep csalad, jo eredmenyekkel. Nem erzem, hogy jogom van szetrobbantani.
2013. dec. 11. 11:43
 13/28 anonim ***** válasza:
71%

"Mert nem tarulkozik ki. Inkabb behodol rogton, hogy majd valtoztat. En meg csak eszem a kefet es fogalmam sincs, hogy mit csinalok rosszul. Es mig masok "ember"-nek latnak engem, otthon "zsarnok"-nak nezhetnek es kiszolgalnak kajaval, meg a tobbivel, de egyaltalan nem szeretnek."

Azért emeltem ki ezt a részt, mert szerintem minden gondotok gyökere itt van.

Ha a feleséged meghunyászkodik előtted, és "zsarnok"-nak tart, annak oka van.

Mivel olyan szavakat használsz, amik egy ép kapcsolatban soha nem kerülnek elő, gondolom oka van a meghunyászkodásának.

A szavaknál ezekre gondolok

- zsarnok,

- behódol

- kiszolgál

Úgy gondolom, hogy a feleséged inkább azért van még veled mert tart tőled. No meg persze gondolom valahol a régi emlékek élnek benne, tehát nem visszafordíthatatlan ez a dolog.

Gondold végig, hogy Te miben változtál akkor, amikor Ő is kezdett megváltozni.

Nyilván nem azt akarom ebből kihozni, hogy Te tehetsz róla, mert látom hogy szereted és próbálsz küzdeni, de ha egy kapcsolatba eltűnik az őszinteség, és a fenti szavak és azok jelentése veszik át a szerepet, ott nagyon - nagyon súlyos gondok vannak.

2013. dec. 11. 11:45
 14/28 anonim ***** válasza:
92%

12 és 7,az már sok.

Én is kicsi gyerek mellett antiszexuális anyuka voltam,de 7 éves mellett már rendesen visszaálltak a dolgok.

Felszarvazott férjnek jó lenni,ahhoz jogod van?Én ha annyi pénzed van a helyedben magánnyomozót fogadnék.

2013. dec. 11. 11:46
 15/28 anonim ***** válasza:

Igen 14.igazad van.

De ez a férfi nyilván annak idején is ilyen volt és a nő ebben az uralkodó férfiasságába szerethetett bele.

Mindamellett nekem nőként már az jön le,hogy pont papuccsá vált az annyira uralkodó férj,hiszen nem tisztelik és úgy érzi,mintha a kispadon ülne.

Szerintem ez a nő igenis mindent megkap,veszekedés sincs,tűz sincs,igazából ő uralkodik a férj felett,aki semmi pénzért sem hagyná el és ezt érzi.

Nekem viszont nőként,aki szintén az uralkodó típusú férfiakhoz vonzódik ez jön le.

2013. dec. 11. 11:52
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

16.

"Inkabb behodol rogton, hogy majd valtoztat."

Nekem nem úgy tűnik, hogy asszonyka vissza mer szólni, és uralkodik, hanem úgy, hogy bármit is érez rögtön leszegi a fejét és helyesel ha apuka megszólal.

Előttem is előttem van ez a férfi típus, ami vonzó nyilván mert az erő és a férfiasság ott van. Ezzel nincs is semmi baj, azonban ha ez a férfi akár egyszer is hibázik, és a kelleténél "erősebb" akkor a nőben egy életre megszűnik a bizalom, a helyébe tartás és félelem lép. Ellenkezésnek helye nincs, innen kezdve megváltoznak a szerepek. Alá és fölérendeltség alakul ki, ami abszolút nem egészséges egy kapcsolatban.

2013. dec. 11. 11:56
 17/28 A kérdező kommentje:

"ő uralkodik a férj felett,aki semmi pénzért sem hagyná el és ezt érzi."

Ezzel szerintem nagyon fejen talaltad a szoget.

2013. dec. 11. 12:00
 18/28 A kérdező kommentje:

"férfi akár egyszer is hibázik, és a kelleténél "erősebb""

Jaj dehogy! Ferfiben sem bantok kisebbet. Nemhogy noben!

2013. dec. 11. 12:02
 19/28 A kérdező kommentje:

Meg aztan nem is bantok en senkit!

Max annyi, hogy elzavarom a gyereket iskolaba, ha logni akar. De ezt meg muszaj megtennem, mert a parom alig bir a kicsivel. De mindent eloszor esszel igyekszek intezni.

2013. dec. 11. 12:04
 20/28 anonim ***** válasza:

Az ilyen típusú kapcsolatnál kezdettől fogva alá és fölé rendelt kapcsolat van,nem pedig idővel megváltoznak a szerepek.

Te nem ilyen nő vagy én meg igen.Ezért tudom nálam is mi a menet.

Ha meg titka van,akkor meg persze,hogy ráhagy mindent és még jobban behódolást mutat,hiszen lehet válni ő sem akar.

2013. dec. 11. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!