Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is drogozik a párom?
Te jószagú... szerencsétlen párod, tudja, hogy kivel állt össze? Jobban járt volna, ha az első találkozásotok előtt az ellenkező irányba menekül ezerrel.
Akármi baja van, nálam a "párom" kifejezés eleve kizárja, hogy ne segíteni akarjak neki, hanem ilyen rosszindulatú indítással kitárgyaljam a háta mögött.
Hogy mit tegyél? Hagyd ott, az ő érdekében, akkor lesz esélye egy normális partnert találni, aki nem csámcsog rajta vadidegenekkel, amikor gondja van...
Jó, hogy így "bízol" benne.
A füves ciginek egyébként annyira jellegzetes a szaga, hogy még hozzá nem értő is kiszúrja rögtön, maximum nem tudja hova tenni. (Csak simán rajta is, nem kell ahhoz otthon szívni.)
De még mindig azt mondom, hogy a legegyszerűbb, ha MEGBESZÉLED vele.
Bár szerintem ne így kezd, hogy "Drágám, drogozol?" mert esetleg hülyének néz.
Bizony, a füves cigi illatát nem nehéz észrevenni . (Tapasztaltam,sok-sok évvel ezelőtt mi is elszívtunk egyet -egyet a párommal .)Attól nem zavart lenne ,hanem nyugodt ,esetleg ha túl sokat szív (de akkor nem ülne volán mögé ,az tuti),akkor aluszékony .
Szerintem se feltétlen a drogra gondolj ,hacsak nem azért jut eszedbe ,mert volt rá példa ,hogy esetleg keményebb dolgokat is kipróbált ... Előbb jutna eszembe ,hogy feszült ,ideges és benyugtatózta magát ...
Azért a figyelmetlenségből nem kell messzemenő következtetéseket levonnod...
6 éve vezetek, sohasem okoztam balesetet, kisebbet sem (le is kopogom gyorsan), de bizony előfordult mikor olyan napom volt, hogy 1 nap 2-3x is "majdnem" nem fékeztem időben, figyelmetlenebb voltam, a körforgalomban majdnem kimentem másik kocsi elé..én sem tudtam mi van velem, talán fáradtabb, ingerlékenyebb voltam. Bárkivel előfordulhat, hogy nincsen jó passzban és bizony kihat ez a közúti figyelmetlenségre is akár..
A füves cigitől nem lesz az ember figyelmetlen, attól csak jó kedve van, vigyorog, mint a vad alma, vagy ha rossz minőségű a cucc, szétokádja a fejét.
Egyik drognak sem tipikus tünete a figyelmetlenség és főleg nem az idegesség, olyankor általában "lesza.rom" állapotba kerülnek az emberek. Stresszes, ideges, valószínűleg megint elutasították valahol, ahol munkát keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!