Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Féltékenység. Konfliktus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység. Konfliktus kezelés. Túlreagáltam?

Figyelt kérdés

Nem biztos, de azt hiszem, hogy alacsony az erzelmi intelligenciam. Nem kezelem jol a konfliktusokat. Valahogyan fejlodnom kellene, de nem tudom, hogy hogyan.

Es akkor a tortenet:

Hetvegen eszegettunk, iszogattunk. Es atjott egy srac, aki elkezdett a felesegemmel flortolni. Ok ezelott 20 evvel jartak. En 2 poent turtem, aztan megfogadtam magamnak, hogy a harmadiknal beszelek a sraccal.

A harmadik az volt, hogy kozos popcorn. Es a parom meg a srac is egyszerre nyultak a popcornert. Aztan a srac valahogy megsimogatta a felesegem kezet. En ezt nem is lattam. Hanem a srac szolt, hogy en nem lattam, akkor ismeteljek meg. Es akkor ott kirohogtek. De a felesegem is rohogott. Na azt hiszem ez fajt es elpattantam belul.

Mondtam a sracnak csak ugy viccesen, hogy gyere-gyere akarok kint valamit mondani. Tehat a tobbiek nem sejtettek meg semmit.

Kimentunk a haz ele, es mondtam neki, hogy "nem akartam bent nyilvanosan mondani, mert nem akartam megalazni a tobbiek elott, de ha tovabbra is flortol a felesegemmel, meg piszkal, meg kirohog felallok es szo nelkul telibe vagom." Erre o, hogy csak vicc volt, vicc volt. Mondtam, hogy nem erdekel es visszamentem. O meg nem jott vissza. Elment vagy 15-20 percre. A tobbiek kerdeztek hogy mi van a sraccal, mert nem talaltak. Gondoltuk hazament. Es akkor elkezdodott a faggatas, en meg nagy nehezen kinyogtem, hogy mi tortent. Na erre belep a srac. En meg, hogy pont rolad beszelek. De azt mar tamado hangsuly-jal mondtam. A felesegem meg engem csitogat.

Erre feloltoztem aztan elmentem setalni. A felesegem meg mondta, a sracnak, hogy jobb ha most hazamegy. Ugyhogy az osszejovetelnek vege lett.

Utana meg a csaladban en voltam persze az agressziv.

Szerintetek tulreagaltam? Azota atgondoltam meg egyszer. Szolni mindenkeppen szoltam volna, de talan lehetett volna 1-2 fokkal "szelidebben".

2013. dec. 9. 09:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%

Jól van na, nem röhöglek ki! :)

A kérdésedre válaszolva, nem igazán értem, hogy miért lennél agresszív? Nem megverted, hanem csak elbeszélgettél a fejével! Ez a minimum! Ha ezt nem tetted volna meg, akkor mindenki rajtad röhögött volna, hogy mekkora lúzer vagy.

De azt hozzá kell még tenni a dologhoz, hogy nem a csávó a legnagyobb ganyé a dologban, mert ő csak élt a helyzettel. A kedves feleségednek kellett volna leállítania őt. És abba is gondolj bele, ha előtted gy képes hagyni magát az asszony, akkor mit művelhet, ha te nem vagy ott?

2013. dec. 9. 11:07
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Volt valaki a családban aki számára nem volt nyilvánvaló, hogy ti egy pár vagytok?
2013. dec. 9. 11:07
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
szerintem egy igazi férfinak így kell megoldania, a lehető legjobban rendezted le!
2013. dec. 9. 11:09
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
Egy igazi férfinak van akkora önbizalma, hogy nevetni tud az olyan szánalmas próbálkozáson, amit holmi szomszéd srác művel.
2013. dec. 9. 11:13
 15/24 A kérdező kommentje:

Mindenki tudta, hogy mi osszetartozunk. A srac is teljesen rendben van amugy. Segitett is mar nekunk pl. Tehat lehet ra szamitani.

Most csunya lesz, amit irok. A nok lehet, hogy meg sem fogjak erteni.

De mint amikor a kutyak kijelolik a teruletet. Szerintem itt most csupan ennyi tortent.

Gondoltam, hogy fel hivom a sracot, hogy mi van vele? De eddig meg nem hivtam.

Erre varnek valszt Toletek. Illene felhivnom a kolkot? Nem bocsanatot kerni, mert nem gondolom, hogy lenne miert. Inkabb csak megbeszelni es "kezet" fogni.

2013. dec. 9. 11:24
 16/24 anonim ***** válasza:
8%
Ezek szerint te is érzed, hogy túlreagáltad
2013. dec. 9. 11:31
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg ne hívd fel, én nő vagyok, de megértem a kutyás hasonlatot. Ő nem érezte, hogy túlment egy határon? Szerintem te elmondtad, ami bajod volt, nem kell újra felhozni, bocsánatot meg végképp nem kell kérni. De te érzed, mit kell tenni.
2013. dec. 9. 11:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Aki hagyja hogy valaki flörtöljön vele... kidobnám az asszonyt. Nekem ez nem vicc!
2013. dec. 9. 12:05
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nem reagálod túl, bár okosabb lett volna a feleségedet félrehívni feltűnésmentesen, és neki a tudtára adnod, hogy nem esik jól, amit művelnek. Így nem hoztad volna magad kínos helyzetbe.

Ha valóban ÚGY simogatta a feleséged kezét, és ő hagyta, megértem, hogy rosszul esett, ilyet poénból sem "illik" tenni, főleg a párunk szeme előtt, tahóság.

Pár ártatlanabb flörtölős poén még talán belefér, főleg ha oldott a hangulat, de ezt persze nektek kell érezni, mi fér bele, mi van a jó ízlés határain belül.

Ha meg a feleséged érzelmeiben van bizonytalan, akkor talán nem ártana erről beszélgetnetek.

2013. dec. 9. 12:11
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Szintén nő vagyok, szerintem tökéletesen férfiasan jártál el.

Nem verted meg (ez lett volna agresszív húzás), de nem is dugtad homokba a fejed.

Azt hittem, az ilyen férfiak csak a mesékben léteznek, én már csak olyan egyedekkel találkozom, akik meg sem mernek szólítani, mert "csinos vagyok, és úgysem foglalkoznék velük".

Ez lenne a mai elfogadott társadalmi norma? Időgépet ide, most!

2013. dec. 9. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!