Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmeznéd ezt a férjed és az egyik szomszéd lány között? Hogy viselkednél a helyemben?
Nem válaszolok privátokra, úgyhogy itt:
"Azért biztos te is meglepődnél, ha kiderülne, hányszor qrt félre az a te szuper férjed? " Igen, biztos meglepődnék, mert ő egyszerűen nem olyan. Jól van "tartva" itthon minden téren, másrészt meg szereti a családját annyira, hogy ne tegyen ilyet. Ha mégis, max békében elválunk. Nem függünk egymástól anyagilag sem.
"Vagy lehet azért olyan szuper, mert dagadt, szőrös a háta és rajtad kívül rá se nézne senki" Hú, hát így még sosem néztem rá, nem annyira számít nekem a külső. Nem egy brad pitt, de nem dagadt, nem is szőrös a háta, sportos alkat, átlagos férfi kinézetre. Nem tudom, mennyire kapós, mert 11 éve vagyunk együtt, és ő mindenkinek egyértelművé teszi, hogy foglalt, családos ember, szóval ha lennének is próbálkozók, gyorsan lepattintaná. Őt még sosem értette félre senki.
"mit kell itt ismeretlenül szemétkedni"
és neked kedves? Téged idézlek:
"Elég szánalmasak vagytok... Sajnálom, hogy nektek se egy férj, se egy félreérthető szomszéd sràc nem jutott"
"Na mert az ilyen kicsinyes prosztó alakok aztán tudják is, mi az igazság :D Ide jártok kiélni a frusztrációitokat."
Mégis milyen reakciót vártál a személyeskedésre? Meg egyáltalán a kérdésre? Hogy majd mindenki azt írja, hogy micsoda hülye ribi a szomszédlány? Ugyan már.
és köszönöm, nem kérek privát üzenetet, főleg nem ilyen alpári stílusút. De egyébként sem válaszolok ezekre.
Én a 17 es vagyok,nem értem miért kellett ennyire lepontozni a válaszomat...
Normálisan leírtam a véleményem, senkit se minősítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!