Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy értelmeznéd ezt a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értelmeznéd ezt a férjed és az egyik szomszéd lány között? Hogy viselkednél a helyemben?

Figyelt kérdés
A férjem olyan mindenkivel barátságos, közvetlen, ezt sokan félreértették már. Legutóbb az egyik szomszéd csajjal beszéltek pár mondatot, amikor megkérdezte tőle, hogy átjön-e egy sörre. Erre a csaj azt kérdezte vissza, hogy miért, egyedül van-e itthon?! A párom kérdésében semmi extra nem volt, más házbéliekkel is szoktunk ha nem is összejárni, de néha-néha átmenni egymáshoz beszélgetni. A férjem szerint ez a lány rá van állva. Én meg nem tudom hogy viselkedjek ezek után... Nem vagyok egy féltékeny alkat, most sem ez a része izgat, hanem azon agyalok, hogy ez a nő ennyire magányos, ennyire pofátlan, ennyire hülyének néz, esetleg ez mind együtt?! Mit gondolnátok?
2013. dec. 2. 14:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
80%

Nem válaszolok privátokra, úgyhogy itt:

"Azért biztos te is meglepődnél, ha kiderülne, hányszor qrt félre az a te szuper férjed? " Igen, biztos meglepődnék, mert ő egyszerűen nem olyan. Jól van "tartva" itthon minden téren, másrészt meg szereti a családját annyira, hogy ne tegyen ilyet. Ha mégis, max békében elválunk. Nem függünk egymástól anyagilag sem.

"Vagy lehet azért olyan szuper, mert dagadt, szőrös a háta és rajtad kívül rá se nézne senki" Hú, hát így még sosem néztem rá, nem annyira számít nekem a külső. Nem egy brad pitt, de nem dagadt, nem is szőrös a háta, sportos alkat, átlagos férfi kinézetre. Nem tudom, mennyire kapós, mert 11 éve vagyunk együtt, és ő mindenkinek egyértelművé teszi, hogy foglalt, családos ember, szóval ha lennének is próbálkozók, gyorsan lepattintaná. Őt még sosem értette félre senki.

"mit kell itt ismeretlenül szemétkedni"

és neked kedves? Téged idézlek:

"Elég szánalmasak vagytok... Sajnálom, hogy nektek se egy férj, se egy félreérthető szomszéd sràc nem jutott"

"Na mert az ilyen kicsinyes prosztó alakok aztán tudják is, mi az igazság :D Ide jártok kiélni a frusztrációitokat."

Mégis milyen reakciót vártál a személyeskedésre? Meg egyáltalán a kérdésre? Hogy majd mindenki azt írja, hogy micsoda hülye ribi a szomszédlány? Ugyan már.

és köszönöm, nem kérek privát üzenetet, főleg nem ilyen alpári stílusút. De egyébként sem válaszolok ezekre.

2013. dec. 3. 11:51
 32/32 anonim ***** válasza:
63%

Én a 17 es vagyok,nem értem miért kellett ennyire lepontozni a válaszomat...

Normálisan leírtam a véleményem, senkit se minősítettem.

2013. dec. 3. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!