Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmeznéd ezt a férjed és az egyik szomszéd lány között? Hogy viselkednél a helyemben?
Valószínűleg a lány félreértette a férjed, mert azért annyira nem gyakori, hogy csak úgy áthívják egymást a szomszédok, ha egyébként nem járnak össze. Én arra gondolnék, hogy akar tőlem valamit, ha egyébként nincs semmi megbeszélnivalónk és mégis áthív valaki.
Lehet, hogy teszik neki a férjed. De szerintem az is lehet, hogy azért kérdezett vissza, mert nem akart kellemetlen helyzetbe kerülni. Nem tudja, hogy mit szóltál volna hozzá, ha átmegy.
Jézusom...elhívták randira, de csak húzta a száját? A r.banc! :-D
Valószínű nem jött be neki az invitáló személy!
Ne legyen már rögtön qrva emiatt!
Amúgy mi bajod van vele?
Én nem értem mi a kérdés..
A férjed elmondta mi történt, te ismered és tudod, hogy szokták féreérteni... Még az esetet is elmondta...ezen felül hogy másképp lehetne értelmezni.
Az egésszel nem foglalkoznék, bár az én férjem pont nem közvetlen típus, az én vagyok(engem is szoktak félreérteni, amíg nemtisztázom valamiféleképp...pl pont ezért nálam az áthívás úgy zajlott volna, hogy "van kedved átjönni egy sörre , itthon van a férjem is ne várjon, meg kényelmesebb is ülve beszélgetni.." .)
De szerintem a férjed elég felnőtt, hogy ezt tudja kezelni, nem kell segíteni nekiaz is lehet,hogy a szomszéd lány most azon agyal, hogy hülyé csinált magából, és azt hiszi a férjed hogy akar ő valamit, pedig csak téged nem csíp, azért nem akart úgy átmenni,mhogy ott vagy...
Ez csak egy lehetőség, az is lehet hogy tényleg szimpatikus a frjed neki, de ahhoz hogy legyen "valami" mindkét fél kell
Remélem nem rám gondoltál:S
Nem állt szándékomban bunkónakmlenni, és nem is találom hol..
13-as
Nekem is gyanús a csaj.Szerintem a haverotok helyett inkább a férjed jön be neki...Másképp nem úgy kérdezte volna,hogy "Miért egyedül van otthon?" Úgy jön ki, csak akkor ment volna, ha Te nem vagy otthon...
A férjed viszont leszerelte,ezért nem köszön, és húzza az orrát.
Szerintem nem kŐbunkó,és antiszociális az ,aki nem haverkodik mindenkivel.A példa is mutatja, egyes nők mennyire félreértik....
ma 16:14 Én is erre gondoltam.Mivel, amikor a kérdező férje azt válaszolta, hogy "Dehogy, mindenki itthon van", akkor vissza is utasította a sörözést. S még el is fordítja a fejét, ha szembe megy vele a kérdező.
Szerintem a csaj arra gondolt, hogy egyedül akar vele a férjed sörözgetni, s meglepte, hogy ez még sem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!