Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy értelmeznéd ezt a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értelmeznéd ezt a férjed és az egyik szomszéd lány között? Hogy viselkednél a helyemben?

Figyelt kérdés
A férjem olyan mindenkivel barátságos, közvetlen, ezt sokan félreértették már. Legutóbb az egyik szomszéd csajjal beszéltek pár mondatot, amikor megkérdezte tőle, hogy átjön-e egy sörre. Erre a csaj azt kérdezte vissza, hogy miért, egyedül van-e itthon?! A párom kérdésében semmi extra nem volt, más házbéliekkel is szoktunk ha nem is összejárni, de néha-néha átmenni egymáshoz beszélgetni. A férjem szerint ez a lány rá van állva. Én meg nem tudom hogy viselkedjek ezek után... Nem vagyok egy féltékeny alkat, most sem ez a része izgat, hanem azon agyalok, hogy ez a nő ennyire magányos, ennyire pofátlan, ennyire hülyének néz, esetleg ez mind együtt?! Mit gondolnátok?
2013. dec. 2. 14:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez egy irtó nagy félreértés mindkét fél részéről.Sem a férjed sem a csaj nem kommunikált elég világosan.A férjed miért olyan biztos benne,hogy bejön a csajnak? Lehet,hogy a csaj pont ugyanezt gondolja a férjedről.Az biztos,hogy a meghívás,vagyis az első lépés a férjed részéről jött,nem a csaj mászott rá.
2013. dec. 2. 17:12
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"vannak nők, akik már azt is szerelmi vallomásnak értékelik, hogy előre vannak engedve az ajtóban"

Hmm. Igen, biztos vannak ilyenek is. És pont a te szegény férjedet értik mindig félre az ilyen csajok. Micsoda ribik.

Érezd az iróniát ;)

2013. dec. 2. 19:10
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
na jó elmondom mi történt: férjed félreérthető volt, de hát istenem ilyen közvetlen típus, a csajnak lehet h tetszik a férjed nyilván nem mozdulna rá inkább ilyen vicces flörtölgető válasz hogy: miért a feleséged nincs otthon? de azzal h mondta férjed hogy dehogyis nem minkét félnek minden világos lett. Férjed elmesélte neked meg hozzátette h szeritne rá van állva a csaj, emrt jól esett neki egy ilyen flörtölős reakció egy fiatal csajtól és gondolta hogy picit féltékeny is leszel. ha érdekelné nem mondta volna el neked.
2013. dec. 2. 19:26
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de ha engem egy pasi áthív sörözni, nekem sem az fordul meg a fejemben, hogy csak jófej akar lenni. Természetes, hogy többre gondolt a csaj és ha még jó is a pasi, még szép, hogy rááll. Itt nem a nővel van gond, hanem a férjednek kéne átértelmeznie, kivel mennyire közvetlen!
2013. dec. 2. 19:48
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

23-ra

Azt a verziót kifelejtetted, mikor azért mondja el, mert a lány egyértelműen lepattintotta, es ne tőle tudja meg a feleség :-)

2013. dec. 2. 19:55
 26/32 A kérdező kommentje:
Elég szánalmasak vagytok... Sajnálom, hogy nektek se egy férj, se egy félreérthető szomszéd sràc nem jutott. Ha gondoljátok, itt kiélhetitek magatokat a (saját magatok által humorosnak vélt) beszólásaitokkal.
2013. dec. 2. 22:49
 27/32 anonim ***** válasza:
72%
Szar lehet neked szembe nézni az igazsággal. :)
2013. dec. 3. 06:35
 28/32 A kérdező kommentje:

Na mert az ilyen kicsinyes prosztó alakok aztán tudják is, mi az igazság :D Ide jártok kiélni a frusztrációitokat. Örülök, hogy segíthettem!

A normális válaszadóknak pedig köszönöm.

2013. dec. 3. 08:27
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A környezeted úgysem fogja a szemedbe mondani,legalább itt szembesültél vele.Kár,hogy neked nem jutott normális férj,aki nem tesz félreérthető ajánlatot fiatal nőknek.De hát zsák a foltját :D
2013. dec. 3. 09:53
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, nekem szuper férjem és szuper gyerekeink vannak. Olyan férfi, aki SOHA nem hozna olyan kínos helyzetbe egy szomszéd vagy bárki előtt, hogy az azt gondolja kikezdett vele, és az én fejem égjen, mikor a csaj még köszönni sem akar, vagy nem mer rád nézni...

Ne az itt válaszolókat sajnáld le, nem minket hoz ilyen rettentő kínos szituációba a férjünk. De ha téged nem zavar... Sokkal egyszerűbb persze a lányt hibáztatni.

2013. dec. 3. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!