Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett velem és a hormonjaimmal? Megzavarodtak? Vagy én? bővebben lent!
4 évig voltam gyesen,nem létezett más mint a gyerekek meg a férjem,hozzá teszem ő a legkedvesebb,önzetlenebb,szeretere méltóbb ember akit valaha ismertem és imádom,nem áll szándékomban megcsalni.
DE! Valami történt mióta vissza mentem dolgozni ( eladó vagyok).
A testem jelzéseket ad ha jó pasit látok,remeg a lábam,szapora a légzésem és azon kapom magam hogy fantáziálgatok velük olyan dolgokrol amiről a fèrjemmel nem.
mi történik????
kiszabadult 4 év felgyülemlett szaxualitása?
ilyen téren is mindent megkapok a férjemtől ,mégis azon kapom gondolataimat hogy más körül járnak....èn ezt nem akarom!!!
volt veletek ilyen? hogy győztétek le???
köszönöm.
Szerintem egyszerűen az történt, hogy 4 évig egy beszűkült, ingermentes környezetben éltél, ma pedig naponta ezer meg ezer konfrontáció, konfliktus vesz körül, percenként új emberekkel találkozol.
Véleményem szerint különösebb ellenintézkedéseket nem kell tenni, majd hozzászoksz az új életritmushoz és napi rutinhoz, és egy idő után nem lesz olyan izgalmas a sok új arc :)
Szerintem inkább az lehet, hogy nem köt le eléggé a munkád és az agyad unalmában a szexualitás felé fordul.
Én mondjuk egy gyárban dolgozom: roppant unalmas tud lenni időnként, ilyenkor én is azon kapom magam elég gyakran, hogy a velem egy helyen dolgozó csajokkal fantáziálok - pedig nem nagyon van közöttünk olyan akin például az utcán megakadna a szemem.
Mit csinálok? Próbálok inkább a melóra koncentrálni. :)
Még jóra is fordíthatod.
A fantáziáidat vezesd elő a férjednek este.
Csak azt gondolom, hogy valami nincs egészen rendben, de nem a hormonjaira gondolok.
Ha jól értem vannak tabuitok a szexben?
"hogy fantáziálgatok velük olyan dolgokrol amiről a fèrjemmel nem. "
Talán őt kéne rávezetni ezen vágyaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!