Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez? Valami van a...

Mi lehet ez? Valami van a hormonjaimmal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 15 eves vagyok es neha neha ram jon egy olyan erzes,hogy szedulok illetve minden olyan lassabnak tunik,izzadom es muszaly leuljek olyankor mert szo szerint leesnek.Voltam kivizsgalason es nincs semmilyen vitamin hianyom.

2012. nov. 7. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez valami vérnyomás gond lehet.A szülődet is vidd magaddal a dokihoz ,mert téged könnyen leráznak .Vizsgáltasd csak ki magad .
2012. nov. 7. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hormon az biztos. Szerintem is inkább vérnyomás.
2012. nov. 7. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Első körben magad is kizárhatod a vérnyomás problémát, ha veszel a patikában egy digitális vérnyomásmérőt, és amikor ilyen érzés fog el, előkapod a mérőt és megméred a vérnyomásod. Illetve a rendszeres, napi ugyanabban az időpontban (pl. este) mért vérnyomás adatok is árulkodóak lehetnek.
2012. nov. 8. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!