A háziorvosom beutalhat endokrinológiára ha baj van a hormonjaimmal?
elkezdett folyni a válladék a mellemből orvos vérvétel, magas a proalktinom, gyógyszer vérvétel lement.
rá pár hónapra jön a mellemből a válladék vissza, vérvétel, magas prolaktin gyógyszer. Gyógyszer abba hagy lement.
Most megint jön a válladék, terhes nem vagyok!
Feltétlenül lásson endocrinológus (nőgyógyászok között is van!). Más tüneteid nincsenek? Menstruációd hogy áll? Szőrösödés, esetleg szédülés, kettős látás, hirtelen végtag-növekedés?
A nőgyógyászokkal az a "baj", hogy a női nemi szerveken túl nem igazán foglalkoznak mással (tisztelet a kivételnek!) - például azzal, hogy a hormonális eltérésnek belgyógyászati vagy egyéb oka is lehet, tehát az egész szervezetet kell vizsgálni, hogy mi okozhatta a hirtelen eltérést, és hogy nem csupán női hormonok léteznek a szervezetben - ráadásul a hormontermelés szabályozásáért egyetlen szerv a felelős (az agyalapi mirigy) amivel ha bármi történik azonnal fölborulhat az egész hormonháztartás!
Mindenképpen menj el belgyógyász endocrinológushoz!!!!
tudom, hogy nem játék ezért is döntöttem az mellett, hogy beprobálkozom a háziorvosnál hátha ő beutalhat.
Panaszim vannak pl: hihetetlen fáradt vagyok akármennyi alvás után, sokkal feszültebb, 0,1 másodperc alatt kitör belőlem az ideg beteg, sokszor megszédülök akár ülve, alvá. Nem tudom ezeknek lehet e ehhez köze, de a válladék is nagyon jön most, talán jobban mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!