Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy ne veszekedje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne veszekedjek a férjemmel?

Figyelt kérdés

Sajnos sok a gondom. Egyrészt a munkahelyemen gondok vannak, mellete iskolába járok és itt a vizsgaidőszak amitől mindig félek. Aztán még itt a háztartás is. Soknak érzem már ezt a 3at egyszerre, de mind muszáj.

A férjem ahol tud segít iskolával kapcsolatban is, itthon is, de azért nagyrészt csak az én dolgom mind. És folyton feszült vagyok, ideges és mivel a férjemmel ketten élünk, így rajta töltöm ki, pedig nem akarom. És még a vitáink miatt még idegesebb vagyok.

Ördögi kör.

Mit tegyek?

2013. nov. 29. 22:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Pff...nem hiszem, hogy kiérdemeltem volna, hogy így beszélj, nem akartam senkit megsérteni, és egyébként 26 éves vagyok, 5 éve házas, egy gyerekkel. Értem, amit mondasz, de ha a kérdésre válaszolsz, akkor láthatod, hogy köztük feszültség van, nem pedig sértegetés.
2013. nov. 30. 00:35
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
10-es, alpári a stílusod, ez mire jó???
2013. nov. 30. 03:51
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Arra gondolj, hogy a veszekedéssel nem oldasz meg semmit, viszont csinálsz még egy problémát.

Én már rég leszoktam róla, - nem hiányzik, mert nem is segített.

2013. nov. 30. 06:02
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ilyenkor az vált be, hogy amikor éreztem, hogy elönt a pulykaméreg és apróságoktól is robbanni tudnék, akkor szóltam a férjemnek, hogy picit hagyjon egyedül. Vagy csak odaszólok neki, hogy "Szivem, most ne.." és akkor nem erőlteti az adott témát. Persze mindezek előtt szépen megbeszéltük, hogy ilyenkor ne vegye magára, nem előle menekülök, épp ellenkezőleg, őt kímélem meg attól, hogy rajta csattanjon az ostor. Valamennyire muszáj kontrollálni magad, vagy ha mást nem tudsz, akkor legalább tényleg vonulj félre addig, amíg kisimulnak az idegeid, mert hát senki türelme és megértése nem tart örökké, nem szabad addig eljutni, amíg félve megy haza a másik, mert ha a párja feszület, akkor őt szúrja le.
2013. nov. 30. 06:48
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Üljetek le és beszéljetek erről. Én is hasonló helyzetben vagyok, munka mellett egyetem.

A párom nem segít benne. Amit tanulok, az tőle nagyon messze áll.

Viszont a háztartást gyakorlatilag egy az egyben megcsinálja. Egyedül a teregetést nem, de azt is saját elhatározásból veszem ki a kezéből, meg a menütervezésbe besegítek, hogy ne minden nap pörköltet együnk :)

Így jó, mert marad energiám a tanulásra. És annyira nem is vagyok feszült, meg ugye látom, hogy így ő is ugyanannyit dolgozik, mint én, nem bosszant, hogy a tévé előtt ül, amíg én mosok-főzök-takarítok-tanulok :)

2013. nov. 30. 08:06
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
jajjjjjjjj én egy szóval se írtam azt hogy a problémát KELL SZEXEL megoldani!!!! 2. hozzászólásomban még ki is fejtettem hogy ez milyen jó feszültség levezető!!! NEM problémamegoldó! értelmezzétek már a mondatokat ne csak olvassátok....
2013. nov. 30. 08:59
 17/18 anonim ***** válasza:
A dugás nem fogja megoldani. Miért nem segít be a pasi is a házimunkéban?????????
2013. nov. 30. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:

8-As :

Nem arról van szó hogy ha leordítaná a párom a fejem nemkérnék a szexből

De az hogy előtte odajönne hozzám és őszintén elmondaná mi nyomasztja,miért ilyen ingerült..kibeszélné magából akkor biztos nem küldeném el magam mellől hogy nem érdekel

Főleg ha egy jó bort is hoz,gyújtana 1-2 gyertyát..megbeszélni így a dolgokat mindennél jobb

Kedves kérdező : az már eleve jó hogy tudod neki rosszul esik,így ha legközelebb érzed a holtpontot ahol már kifakadnál akkor vegyél egy nagy levegőt,bújj hozzá és mond el neki mi.a baj igazából

Tapasztalatból írom

29/f

2013. dec. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!