Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne veszekedjek a férjemmel?
Sajnos sok a gondom. Egyrészt a munkahelyemen gondok vannak, mellete iskolába járok és itt a vizsgaidőszak amitől mindig félek. Aztán még itt a háztartás is. Soknak érzem már ezt a 3at egyszerre, de mind muszáj.
A férjem ahol tud segít iskolával kapcsolatban is, itthon is, de azért nagyrészt csak az én dolgom mind. És folyton feszült vagyok, ideges és mivel a férjemmel ketten élünk, így rajta töltöm ki, pedig nem akarom. És még a vitáink miatt még idegesebb vagyok.
Ördögi kör.
Mit tegyek?
Arra gondolj, hogy a veszekedéssel nem oldasz meg semmit, viszont csinálsz még egy problémát.
Én már rég leszoktam róla, - nem hiányzik, mert nem is segített.
Üljetek le és beszéljetek erről. Én is hasonló helyzetben vagyok, munka mellett egyetem.
A párom nem segít benne. Amit tanulok, az tőle nagyon messze áll.
Viszont a háztartást gyakorlatilag egy az egyben megcsinálja. Egyedül a teregetést nem, de azt is saját elhatározásból veszem ki a kezéből, meg a menütervezésbe besegítek, hogy ne minden nap pörköltet együnk :)
Így jó, mert marad energiám a tanulásra. És annyira nem is vagyok feszült, meg ugye látom, hogy így ő is ugyanannyit dolgozik, mint én, nem bosszant, hogy a tévé előtt ül, amíg én mosok-főzök-takarítok-tanulok :)
8-As :
Nem arról van szó hogy ha leordítaná a párom a fejem nemkérnék a szexből
De az hogy előtte odajönne hozzám és őszintén elmondaná mi nyomasztja,miért ilyen ingerült..kibeszélné magából akkor biztos nem küldeném el magam mellől hogy nem érdekel
Főleg ha egy jó bort is hoz,gyújtana 1-2 gyertyát..megbeszélni így a dolgokat mindennél jobb
Kedves kérdező : az már eleve jó hogy tudod neki rosszul esik,így ha legközelebb érzed a holtpontot ahol már kifakadnál akkor vegyél egy nagy levegőt,bújj hozzá és mond el neki mi.a baj igazából
Tapasztalatból írom
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!