Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan értessem meg a férjemme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy spórolnunk kell?

Figyelt kérdés

Elég rosszul állunk anyagilag, neki illetve a családjának köszönhetően. Történt pár olyan esemény, amit nem láthattunk előre és ezt csak tetézi a felelőtlen viselkedésével.

Próbáltam mindent összeírni és tételesen levezetni neki, nem használt. Próbáltam elküldeni őt vásárolni (lista+ a rá szánt pénz), de vett egy csomó felesleges, csak neki fontos dolgot és alig valamit abból amit kellett, tehát ez sem jött össze. Van még valami lehetőségem? Már lassan a válást fontolgatom, mert úgy tűnik azon kívül, hogy az utcán találná magát, semmi nem törheti meg a "nincs itt semmi baj" világképét.

2013. nov. 26. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
A bevásárlása után kellett volna mondanod,hogy drágám,akkor a héten már nincs eéd és vacsi,oszd be a csipszeket,mert a rendes kaja árát elköltötted.És tényleg nem adni neki enni.
2013. nov. 26. 15:00
 2/14 anonim válasza:
61%
ne agy neki vacsorát,oszt akkor talán felfogja
2013. nov. 26. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan mondom, még ránk nőkre mondják, hogy költünk világba. Az én párom is, ha van egy kis pénz, már egyből tervez ezt-azt. Úgy kell dugdosnom előle a pénzt...
2013. nov. 26. 15:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Leírod neki a listát hogy mi kell a boltból. Te nyilván tisztában vagy mi mennyibe kerül. Forintra pontosan annyit adsz neki ami azt fedezi. Megmondod neki hogy ez kell, ez lesz a vacsora/ebéd. Ha nem azt hoz, akkor nem lesz vacsora/ebéd. Ezt eljátszod vele többször is, észbe fog kapni. Vagy nem tudom hogy osztoztok a családi kassz
2013. nov. 26. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

* kasszán, te fizeted a rezsit, ő a bevásárlást intézi.Ebben is kellene egyezkedni, hogy ki mit vesz.

Esetleg csak hogy lássa, egy hónapig, ő költ a saját élelmezésére, te pedig a tiédre. Tehát egy hónapig azt eszik amit vesz/főz magának. Te is. Hónap végén pedig meglátjátok kinek mennyi pénze marad.

2013. nov. 26. 15:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tudja, úgyis főzök, mert a gyerekekkel nem teszem meg, hogy nincs főtt étel, ha meg úgy csinálom, hogy tényleg csak a gyerekeknek főzök és nekünk nem jut, akkor rendel pizzát valahonnan. Alapvető dolgok mindig vannak itthon, de őt az sem izgatja, ha épp a gyerekek elől eszik el valamit (gyümölcs, joghurt, csoki), mert én majd úgyis megoldom, hogy legyen nekik is.
2013. nov. 26. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Kedves 7-es! Egy családban nincs te pénzed és én pénzem, mi pénzünk van, főleg ott ahol azt komolyan be kell osztani.
2013. nov. 26. 15:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Önmagában az,hogy nem tud bánni a pénzzel,komoly hiba,ám szerintem orvosolható,így nem válóok.Légy te a pénügyminiszter,párszor kísérd el a boltba,adj neki instrukciókat.Ha nem használnak a rávezető módszerek,akkor teljesen vedd át a kasszát,és beszéljétek meg,mikor/kinek/mire/mennyi pénz kell.
2013. nov. 26. 17:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Én kezelem a pénzt, de sajnos a számla közös, amire a fizetéseket kapjuk, így gyakorlatilag esélytelen kordában tartanom. Volt, hogy levettem az összes pénzt amit lehetett (a közmű számlákon kívül), de akkor meg mivel levett belőle, nem volt fedezet a csop. beszedésekre.
2013. nov. 26. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:
28%
és ez mióta van így? mert gondolom mikor elvetted akkor még nem ilyen volt.
2013. nov. 26. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!