Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan értessem meg a férjemme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy spórolnunk kell?

Figyelt kérdés

Elég rosszul állunk anyagilag, neki illetve a családjának köszönhetően. Történt pár olyan esemény, amit nem láthattunk előre és ezt csak tetézi a felelőtlen viselkedésével.

Próbáltam mindent összeírni és tételesen levezetni neki, nem használt. Próbáltam elküldeni őt vásárolni (lista+ a rá szánt pénz), de vett egy csomó felesleges, csak neki fontos dolgot és alig valamit abból amit kellett, tehát ez sem jött össze. Van még valami lehetőségem? Már lassan a válást fontolgatom, mert úgy tűnik azon kívül, hogy az utcán találná magát, semmi nem törheti meg a "nincs itt semmi baj" világképét.

2013. nov. 26. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért az durva, hogy ha magatokra nem főzöl, rendel pizzát...

Az én apám is ilyen volt, hála az égnek évek óta nem láttam. Ha kikötötték a villanyt, kikérte a következő havi fizetését. Ha elfogyott a cigije, az egész családi kasszát képes volt felforgatni, hogy vegyen még magának. Nem volt képes elfogadni, hogy csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Elég visszataszító és felelőtlen viselkedés.

Sajnálom, ma nem vagyok túl hasznos:/ De a pizzát mindenképpen az arcába nyomnám, ha a főtt ételen felül 2000 forintot még arra dobna ki.

Ha úgy döntesz, hogy válni akarsz, csináld meg az új költségvetést. Sokat segít, ha tudod, hogy anyagilag kivitelezhető a válás. És jobb addig válni, amíg nem halmoz fel tetemes adósságokat... Mi is ezért veszítjük el a házunkat, mert apámnak sikerült a 80 000 forintos hitelkeretét egymilliósra bővíteni szép apránként. Egy-egy doboz cigivel meg pizzával...

2013. nov. 26. 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Azonal nyis saját számlát oda menjen a fizud a csp minden, új bankártya a kodod meg ne mond meg.
2013. nov. 26. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota?
2014. okt. 5. 18:29
 14/14 mi a fene ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi újság ?
2015. nov. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!