Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, mikor imádod a barátodat/férjedet de rád telepedik!?
Amikor folyton együtt akar lenni, állandó jelenlétet akar, ha hobbival barátokkal akarsz lenni akkor balhézik. Ha megmondanám neki h hagyjon kicsit egyedül lenni pár órára akkor azt hiszi h én nem szeretem.Nem akarom megbántani, mert tényleg millió jó tulajdonsága van, de ez már fullasztó amit csinál.
Ki volt már hasonló helyzetben? Ott mik voltak a gondok? Mit tett h megoldódjon?
Nem direkt csinálja ezeket, szerintem vmi érzés elhatalmasodik nála h nem tud nélkülem élni, és ilyenkor látványosan utál, meg szakítani akar ha nem az van amit ő akar. Mondhatsz neki ilyenkor bármi jót, nem hiszi el, hazugságnak veszi, gyanakszik, meg mindent félre értelmez.
Igen, sajnos a felelőséget rám pakolja és ez rossz. Mert vagy saját akaratod szerint azt teszedamit ő akar, vagy ha nem akkor érzelmi zsarolással azt teszed amit ő akar. Ha megszakítoda kört a te lelkeden száradhat minden, és borzalmas még bele is gondolni, megbeszélni meg nem lehet vele.
Az én tanácsom az az, hogy ne engedj az érzelmi zsarolásnak. Neki is rossz, egyszer szembe kell néznie a félelmével. Ha nem veled, majd mással.
Viszont ha próbál érzelmileg zsarolni, ne reagálj rá, ne tegyél olajat a tűzre, egyszerűen maradj higgadt,hidegfejű, és előbb-utóbb rá fog jönni, hogy értelmetlen amit csinál.
Tehát az egész kulcsa, hogy te ne reagálj az ő felindulásaira, várd meg amíg lehiggad, és akkor próbálj 1-2 szót váltani vele értelmesen, finoman, hogy nyugodtan nézzen szembe a rossz érzéssel, és maradjon benne, figyelje meg azt. Csak így tudja feloldani.
Azt gondolom, hogy nagyon-nagyon kevés elfoglaltságotok,munkátok, problémátok,tennivalótok van ami lekössön téged, őt benneteket.
Amikor valaki lehúz a munkahelyen egy műszakot (nem a párjával egy munkahelyen), a háztartással is törődik, nem sok ideje marad az együttléthez, pihenéshez. A megfelelően lekötött társak nem képesek egymás terhére lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!