Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet csinálni, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, mikor imádod a barátodat/férjedet de rád telepedik!?

Figyelt kérdés

Amikor folyton együtt akar lenni, állandó jelenlétet akar, ha hobbival barátokkal akarsz lenni akkor balhézik. Ha megmondanám neki h hagyjon kicsit egyedül lenni pár órára akkor azt hiszi h én nem szeretem.Nem akarom megbántani, mert tényleg millió jó tulajdonsága van, de ez már fullasztó amit csinál.

Ki volt már hasonló helyzetben? Ott mik voltak a gondok? Mit tett h megoldódjon?

2013. nov. 26. 22:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Előző kapcsolata nem volt komoly, nem voltak annyira egy hullámhosszon. Állítólag vmi pasizós csaj volt.
2013. nov. 27. 23:22
 22/24 A kérdező kommentje:

Nem direkt csinálja ezeket, szerintem vmi érzés elhatalmasodik nála h nem tud nélkülem élni, és ilyenkor látványosan utál, meg szakítani akar ha nem az van amit ő akar. Mondhatsz neki ilyenkor bármi jót, nem hiszi el, hazugságnak veszi, gyanakszik, meg mindent félre értelmez.

Igen, sajnos a felelőséget rám pakolja és ez rossz. Mert vagy saját akaratod szerint azt teszedamit ő akar, vagy ha nem akkor érzelmi zsarolással azt teszed amit ő akar. Ha megszakítoda kört a te lelkeden száradhat minden, és borzalmas még bele is gondolni, megbeszélni meg nem lehet vele.

2013. nov. 27. 23:29
 23/24 Pendulum92 ***** válasza:

Az én tanácsom az az, hogy ne engedj az érzelmi zsarolásnak. Neki is rossz, egyszer szembe kell néznie a félelmével. Ha nem veled, majd mással.

Viszont ha próbál érzelmileg zsarolni, ne reagálj rá, ne tegyél olajat a tűzre, egyszerűen maradj higgadt,hidegfejű, és előbb-utóbb rá fog jönni, hogy értelmetlen amit csinál.

Tehát az egész kulcsa, hogy te ne reagálj az ő felindulásaira, várd meg amíg lehiggad, és akkor próbálj 1-2 szót váltani vele értelmesen, finoman, hogy nyugodtan nézzen szembe a rossz érzéssel, és maradjon benne, figyelje meg azt. Csak így tudja feloldani.

2013. nov. 28. 09:51
 24/24 gungasam ***** válasza:

Azt gondolom, hogy nagyon-nagyon kevés elfoglaltságotok,munkátok, problémátok,tennivalótok van ami lekössön téged, őt benneteket.

Amikor valaki lehúz a munkahelyen egy műszakot (nem a párjával egy munkahelyen), a háztartással is törődik, nem sok ideje marad az együttléthez, pihenéshez. A megfelelően lekötött társak nem képesek egymás terhére lenni.

2013. dec. 14. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!