Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, mikor imádod a barátodat/férjedet de rád telepedik!?
Amikor folyton együtt akar lenni, állandó jelenlétet akar, ha hobbival barátokkal akarsz lenni akkor balhézik. Ha megmondanám neki h hagyjon kicsit egyedül lenni pár órára akkor azt hiszi h én nem szeretem.Nem akarom megbántani, mert tényleg millió jó tulajdonsága van, de ez már fullasztó amit csinál.
Ki volt már hasonló helyzetben? Ott mik voltak a gondok? Mit tett h megoldódjon?
Leírásod alapján nagyon mélyen van. Sajnos ha szakítani szeretnél, akkor öngyilkossággal fog fenyegetőzni, persze érzelmi zsarolás lesz csak. De az érzelmi zsarolás az megy úgy látom így is. Nem akar változtatni, mert az egyet jelentene azzal, hogy szembenéz a félelmével. Pedig nincs mitől tartania.
Nincs itt jó megoldás, csak maximum kevésbé rossz.
Valahogy rá kéne venni, hogy nézzem szembe a félelmével, csak szép óvatosan.
Nem azt mondtam, hogy egy szakítás mindig megoldás. Nem. Minden helyzet egy esély, hogy rájöjjön arra, hogy van kiút. Én egy szakítás, és egy barát hatására jöttem rá erre.Az is lehet, hogy élete végéig függő kapcsolatokban fog élni. Nem lehet tudni.
Nekem a mostani párom volt ilyen kezdetben. MINDIG együtt akart lenni. Nem is volt gond, szerettem vele lenni, de egyéb okok miatt hétvégén nem tudtunk. Már csütörtökön teljesen ki volt akadva, hogy pénteken el kell válnunk. Olyanok is voltak, hogy beszéltünk fb-n, de nekem menni kellett, és sírva fakadt, hogy biztos azért, mert nem szeretem.
Rengeteg türelem kell. Ha igazán szereted. Nekem volt sok türelmem volt, aztán sok dologra rájött, már teljesen oké minden. De ehhez stabil elhatározás kell és őszinteség.
Mi az h nem az ő hibája? Miért nincs tekintettel az én igényeimre, h egy kis nyugalomra vágyom?
Én is azt látom h nem akarar szembenézni a félelmeivel, pedig nincs is mitől. Mondta már h ő olyanh utál egyedül lenni. De könyörgöm akkor meg miért nem foglalkozik a haverjaival, vagy a gyerekeivel többet?!
Sokszor tényleg meg se akarja hallani amit mondok, és ilyekor átmegy abba h na jó akkor nem hív, meg szakítani akar ha én nyugalmat akarok. Minek ez a műsor???
"Mi az h nem az ő hibája? Miért nincs tekintettel az én igényeimre, h egy kis nyugalomra vágyom? "
Azért, mert olyan erős a félelme, hogy felülírja azt a szándékát, hogy neked jobb legyen. Ez senki hibája sem. Ez egy helyzet, amit vagy megoldotok, vagy nem.
"Sokszor tényleg meg se akarja hallani amit mondok, és ilyekor átmegy abba h na jó akkor nem hív, meg szakítani akar ha én nyugalmat akarok. Minek ez a műsor???"
Ezek önkéntelen érzelmi zsarolások, a félelméből fakadnak. Ő fél legjobban a szakítástól, ezért ilyen átlátszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!