Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férje is ilyen tv-mániás?
nálunk nincs tv. sokkal kiegyensúlyozottabbak vagyunk hogy nem ömlik ránk az a szenny.
van 2 laptop, azon megnézzük ami érdekel, nem maradunk le semmiről ami számunkra fontos.
Nem, nálunk csak a horgászműsort nézi leginkább.Mi valahogy leszoktunk a TV ről, a sok hülye reklám miatt...
Inkább leszedjük a netről a filmeket,és dvd-n nézzük.
Viszont melóba nézi éjszaka, hogy teljen az idő(vagyonőr).
Úgyhogy szerencsére nincs ilyen ,engem is zavarna a folyamatos tv.-zés...
Nincs tv, viszont a sz.gépnek van egy jóóó nagy monitora és azon nézünk filmeket. A TV olyan felesleges. Minden műsort meg lehet nézni neten, csak nem kell a reklámokkal szerencsétlenkedni, és azért lehet szűrni a tartalmat.
Ha egyszer lesz tv-nk csak azért lesz, hogy még nagyobba tudjuk nézni a kedvenc filmjeinket :)
nekem számítógép-mániás... -.-
ja, és este feltétlenül mennie kell a tvnek elalvás előtt... én meg mindig lekapcsolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!