Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más férje is ilyen tv-mániás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férje is ilyen tv-mániás?

Figyelt kérdés
Már szétmegy a fejem. Ha itthon van, folyton szólnia kell annak a b-zi tévének...
2013. nov. 25. 10:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk is megy a TV és baromira örülnék, ha ez lenne a legnagyobb problémánk. Attól, hogy a háttérben megy a TV, még nem feltétlenül sz*rik rád. Ha csak a TV-t nézi, akkor igen, beszélhetünk gondokról.
2013. nov. 25. 10:21
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is mindig megy a TV, de ez engem mondjuk nem zavar.
2013. nov. 25. 10:22
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem, de nekünk a szomszédunk az. És hiába szólunk neki már ezredszerre, hogy halkítsa már le, nem igaz, hogy nem süketül meg. Kénytelenek vagyunk hallgatni.
2013. nov. 25. 10:25
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerencsére az én férjem nem. Engem is zavarna. Sokszor ő mondja, hogy kapcsoljuk ki a Tv-t, mert elvonja a figyelmünket egymásról. Régebben minden helységben volt Tv-nk, a konyhában is..., de rájöttünk, hogy a kapcsolatunk rovására megy. Most már csak a nappaliban van, és a gyerekszobákban, de nincsenek rendszeresen bekapcsolva.
2013. nov. 25. 10:37
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Este 7-8 előtt be sem kapcsoljuk.

Igazából akkor is csak azért hogy idegesítsen, semmi értelem rajta

2013. nov. 25. 10:41
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Konkrétan vasárnap van 1 autós műsor amit megnéz, és ennyi. Hétköznap maximum akkor kapcsoljuk be, ha blurayt nézünk.
2013. nov. 25. 10:45
 7/18 anonim ***** válasza:
57%

Csodálkozni fogtok, nekünk nincs is tv-nk. Az én párom a számítógép elé ül be minden este, de nem tölt vele kórosan sok időt, csak a napi rutin. E-mailek, hírek, egy kis álmodozás a leendő családi autónkról meg ilyesmi.

Sajnállak, nem bírnám elviselni, ha állandóan menne a tv a háttérben.

2013. nov. 25. 10:52
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk is ugyanez megy.

Igaz mi még csak 1 éve vagyunk házasok, gyerekünk még nincs, a házunkat javában csinálgatjuk, újitgatjuk, de a párom úgy fél éve kapott egy kis TV-t amit a konyhába tettünk mivel nálunk a nappali még nem használható csak a mi szobánk van ahol alszunk ott meg nem túl jó dolog kajálni párom mindig nézi a TV-t evés közben ez engem úgy nem zavar főleg ha én dolgozom és ő egyedül van itthon, bár amikor közösen ebédelünk akkor is megy a TV de csak a háttérben elég halkan és közben beszélgetünk meg minden, tehát a férjem szereti ha szól valami a háttérben de ugyan akkor szereti ő is a csendet tehát időnként van hogy nem kapcsolja be. Amikor én sokáig dolgozom túlóra miatt akkor van hogy sorozatokat néz a laptopján az engem nem zavar csak néha annyira rátud függni egy sorozatra hogy akár órákig megnéz jó pár részt igaz közben csinál valamit, van amikor cigit tölt, van amikor szerel valamit közben csak akkor érzem azt hogy elvagyok hanyagolva időként mert legtöbbször akkor nekem sincs semmi doglom és én is inkább netezek vagy olvasok valamit. De legalább a férjembe van annyi hogy ha nagyon unatkozok akkor hajlandó otthagyni a sorozatait a fenébe és akkor velem is eltölt egy kis időt, tehát nincs az ha megbeszélünk valamit ami nem túl fontos program mondjuk egy laza séta akkor nem ül be a tv elé és filmet néz tehát megtudja állni ha úgyvan.

2013. nov. 25. 10:55
 9/18 A kérdező kommentje:
naná hogy mellé nem olyan mértékbe kapok figyelmet mint egyébként. mindent 2-3szor kell elmondani neki, mire rájön hogy neki beszélek. ha reklám van akkor persze be nem áll a szája... vagy kapcsolgat
2013. nov. 25. 10:59
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
Én még nem vagyok házas és a szüleimmel élek, úgyhogy bocs a válaszért, de nálunk is ez megy. Nekem a szüleim ilyenek, meg sajnos már én is, mert a tévé egyfajta menekülés olyan problémák előle, amiket nem lehet megoldani.
2013. nov. 25. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!