Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó nők! Ti hogyan vagytok képesek fenntartani az egyensúlyt a munka, a háztartás és a szerelem között?
Jézusom, neki kell mosogatni és teregetni???
Még jó, hogy ennek max 2 hónap múlva vége!
Amúgy mitől áll a kupi, ha otthon sem vagytok?
nem kell kétségbe esni. ez csak egy átmeneti időszak, utána megy minden a régiben. egy a fontos, hogy a fáradtság, kimerültség miatt ne veszekedjetek.
örülj hogy ilyen normális, és kiveszi a részét a házimunkából.
nálunk általában fordítva szokott lenni, a páromnak az október a húzós minden évben, de igyekszem lábujjhegyen járni, és kicsit jobban kényeztetni :)
Pár hónap nem a világ. Igen, most neki kell jobban odatenni magát. Ez van. Ha neki lesz majd több munkája, te teszel többet otthon. Egy házasság erről is szól.
Én személy szerint úgy oldom meg, hogy jön egy takarítónő hetente 1x. De nálunk már van 3 gyerek.
ha nem vagytok otthon miért van kupi?
Az mosogat, akinek ideje van rá..
Nálunk teregetni pedig mindig a férjem tereget, akkor is ha nekem van időm, így szoktuk meg.
minden nap mást csinálunk meg...
ÉN port törlök, ő felporszívózik, vagy amíg a konyhában vagyok ő takarít...
a fürdőt azt én szoktam mert 15 perc alatt megcsinálom, van gyakorlatom.
megostjukm a feladatokat, amikor mindketten dolgozunk.
nekem nem nagyon megy, de a lényeg azon van, hogy a rendet meg kell tartani..tehát ha valamit előveszek, akkor azt visszarakom a helyére, az nem plusz meló akkor, de ha elöl marad minden, akkor utána baromi sok idő eltenni..
mindig egy keveset csinálni... pl 2 emberre annyira nem sok a mosogatnivaló, ha azonnal evés után azt a 2 tányért. és 4 evőeszközt elmosod, akkor nem marad későbbre, rászáradva semmi...miért bánt, hogy valamit neki kell csinálnia? mi lesz ha gyerek is lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!