Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdemes ma még megházasodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ma még megházasodni, ha ennyi a válás?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 15:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A saját tapasztalatomból azt tudom mondani, hogy nagyon is érdemes, nekem a legjobb döntés volt az életemben, szerencsére nagyon jól választottam. Volt már itt egy-két kérdés, amiben röviden leírtam, hogy mi miért döntöttünk a házasság mellett, meg ez a kérdés nem is erről szól, úgyhogy nem részletezném ezt nagyon.

Viszont ez azért elég szubjektív, például az, akinek a háta mögött egy-két rosszul sikerült házasság van, lehet máshogy látja. Aki nem érzi érdemesnek, ne házasodjon.

2013. nov. 24. 17:38
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekünk érdemes, sok mindent megéltünk már a párommal a kapcsolatunk alatt, voltak problémák is, de megoldottuk és tudjuk, hogy mi összeakarunk tartozni hivatalosan is.

És az nem érdekel, hogy mennyire magas manapság a válások száma, tőlünk függ, hogy velünk mi lesz.

2013. nov. 24. 18:29
 23/23 anonim ***** válasza:

mindkét oldalról kapsz érveket. szerintem nem, amennyiben a házasság azt takarja hogy egy rakás pénzt kidobtok nagyzolásra, aztán meg úgyis elváltok.

egyébként sem a közönségnek kell ígérgetni, hanem betartan ia szavatokat egymásnak. ha a hétköznapokban hiteltelen emberek vagytok, most se les zmásképp.

hogy veletek mi lesz, azt a sahját életedből tudod: meddig tartott az utolsó kapcsolatod? 1-2 év? ne számíts most se többre. 6 év? akkor van esély. amit én látok: a legtöbb kapcsolat 2 évig tart, 1-2 évig meg vergődik utána váltás. sokan az első 1.5 évben csalják meg új párjukat.

tulajdonképp van egy tlaáló mondás: megházasodni azt jelenti, hogymegigéred, sosem lesz több nőd.

2013. nov. 24. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!