Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek érdemes összeházas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes összeházasodnunk vagy inkább maradjunk élettársak?

Figyelt kérdés

Van egy öt hónapos kisfiunk, szóba került a házasság. Egyikőnknek sincs semmije, albérletben lakunk.

20 év van köztünk, ennek ellenére jól kijövünk egymással.

Van valami ami a házasság mellett szól ennek ellenére?

2013. nov. 24. 14:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
És ha a házasság csak egy papír, akkor nem mindegy ha belemész?
2013. nov. 24. 14:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Így több kedvezményt kapok a gyerekre. Valamiért, talán a gyerek miatt de nagyon haragszom a páromra. Idegesít amikor a gyerekkel van.
2013. nov. 24. 15:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez az az érv, ami nem érv. Ha csak egy papír, de tudod, hogy a szerelmednek sokat jelent, akkor miért is nem tudsz vele összeházasodni? Egy papír kinek ártana?

De nem te vagy egyedül a hibás, ne vedd magadra, én nem vállalnék úgy gyereket, hogy nem tudom a párom véleményét ilyen fontos dolgokról.

2013. nov. 24. 15:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, na hallod. Akkor inkább azon gondolkozz el, érdemes-e együtt lenni, mert az, hogy a közös gyerekkel idegesít együtt látnod, enyhén szólva nem normális.

Gondolom te vagy a nő.

2013. nov. 24. 15:02
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért de zavar, ha a gyerekkel van. Igen, én vagyok a nő.
2013. nov. 24. 15:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kár házasodni, nemsokára elváltok úgy is.
2013. nov. 24. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Off: komolyan léteznek ilyen buta emberek?
2013. nov. 24. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha már kérdést kiírsz, kiírhatnál olyat, aminek értelme is van. Jellemző, hogy a saját valódi problémáikat sem ismerik fel sokan, aztán meglepődnek a kudarcon.

Ha nálatok ilyen problémák vannak a háttérben (amit nem fogunk pontról pontra kihúzni belőle, vagy leírod, vagy nem, a te bajod), akkor nem vall nagy észre, hogy a házasságon polemizáltok, már bocsánat.

Nyisd ki a szád otthon, és beszéld meg a pároddal az IGAZI problémákat, már ha egyáltalán tisztába vagy velük.

2013. nov. 24. 15:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem a korkülönbség a mérvadó,hanem az,hogy ti mit szeretnétek.Nálunk 30 év korkülönbség van és nem akarunk házasságot nem a papír tart össze két embert:)
2013. nov. 24. 21:40
 20/21 csillag001 válasza:

Szerintem is, a házaság csak egy papír! Attól még hogy nem vagytok házasok, ugyanúgy szerethetitek egymást! Az egyik válaszadó mondta, hogy biztonságot ad. Miért?

Ne legyen így, de ha valamiért összevesznétek olyan nagyon, hogy válni akarnátok, nehezebb egy házasság után elválni, mint egy élettársi kapcsolat után! Szerintem se több a házasság egy aláírt papírnál, de ha te így szeretnéd, akkor legyen úgy! A pároddnak, pedig magyarázd el, hogy házasság nélkül is szerethetitek egymás! De arra vigyázz, hogy ne vesszetek össze, az senkinek nem tesz jót! :)

2013. nov. 30. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!