Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem tegnap este 10kor elment itthonrol, és még most sincs itthon. Nem tudom mit tegyek, hivjam a rendorseget vagy még hamar?
Tudod-e, melyik kocsmába szokott járni?
Menj el oda, és kérdezd meg a kocsmárost, a vendégeket, és a szomszédokat, hogy történt-e valami rendkívüli esemény tegnap este!
Ha volt már hasonló kiruccanása, akkor honnan került elő?
Keresd ott!
Vegyél két számmal nagyobb sodrófát arra az esetre, ha mégis megjön!
utolsó:mi az h sodrófa elő?mert egy felnőtt ember önállóan nem hozzánőve a feleségéhez ki mert mozdulni?minek kell veszekedést csinálni ilyenből,sőt azt tanácsolni h veszekedjenek majd????
Attól,hogy valaki házasságban él nem kell masszává összenőni.
Kórházban nincs, arról már tudnál. Ez tuti kizárva.
Jobb esetben valóban a valamelyik haverja kanapéján alszik tök másnaposan, rosszabb esetben egy hölgyemény ágyikójában.
hát nem tudom..
most járt úgy a barátnőm férje, és öccse, hogy elmentek bulizni, aztán másnap délben keltek fel tök más városban parkokban...úgy, hogy nem ittak annyit...ráadásul egyszerre mindketten idegen helyen kelnek?Aki vitte őket kocsival 1 órán belül elvesztette őket, ő szedte őket össze a szomszédos településekről...
egyikük sem tudja mi történt, a folytatást nem tudom, csak annyit, hogy mentek a rendőrségre, és orvoshoz, hogy csináltak-e velük valamit, mert a tárcájuk is megvan
Az ilyen embereket nem értem, oké, hogy elment szórakozni a barátaival, de, hogy 1 sms-t nem tudna megejteni 1 haverja sem érdekes...
Az én párom mikor legénybúcsúban volt akkor is felhívott, hogy minden okés vele, majd ekkor meg ekkor jön haza.
Előfordult már ilyen vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!