Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem tegnap este 10kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem tegnap este 10kor elment itthonrol, és még most sincs itthon. Nem tudom mit tegyek, hivjam a rendorseget vagy még hamar?

Figyelt kérdés
A barataival ment ki, nem tudok senkit felhivni, mert nincs rajuk szamom. a ferjem ki van kapcsolva.mit tegyek?
2013. nov. 24. 11:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Tudod-e, melyik kocsmába szokott járni?

Menj el oda, és kérdezd meg a kocsmárost, a vendégeket, és a szomszédokat, hogy történt-e valami rendkívüli esemény tegnap este!

Ha volt már hasonló kiruccanása, akkor honnan került elő?

Keresd ott!

Vegyél két számmal nagyobb sodrófát arra az esetre, ha mégis megjön!

2013. nov. 24. 12:17
 12/27 anonim ***** válasza:
12%
Fél napot nincs otthon és te a rendőrséget akarod hívni............ne fesd feleslegesen a falra az ördögöt.Szórakozni járni csak lehet....
2013. nov. 24. 12:31
 13/27 anonim ***** válasza:
23%

utolsó:mi az h sodrófa elő?mert egy felnőtt ember önállóan nem hozzánőve a feleségéhez ki mert mozdulni?minek kell veszekedést csinálni ilyenből,sőt azt tanácsolni h veszekedjenek majd????

Attól,hogy valaki házasságban él nem kell masszává összenőni.

2013. nov. 24. 12:32
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Kórházban nincs, arról már tudnál. Ez tuti kizárva.

Jobb esetben valóban a valamelyik haverja kanapéján alszik tök másnaposan, rosszabb esetben egy hölgyemény ágyikójában.

2013. nov. 24. 12:37
 15/27 anonim ***** válasza:
ez mind szép és jò de egy smst küldhettek volna hogy ne izguljon....
2013. nov. 24. 12:38
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

hát nem tudom..

most járt úgy a barátnőm férje, és öccse, hogy elmentek bulizni, aztán másnap délben keltek fel tök más városban parkokban...úgy, hogy nem ittak annyit...ráadásul egyszerre mindketten idegen helyen kelnek?Aki vitte őket kocsival 1 órán belül elvesztette őket, ő szedte őket össze a szomszédos településekről...

egyikük sem tudja mi történt, a folytatást nem tudom, csak annyit, hogy mentek a rendőrségre, és orvoshoz, hogy csináltak-e velük valamit, mert a tárcájuk is megvan

2013. nov. 24. 12:41
 17/27 anonim ***** válasza:
( ha a tárcáját elhagyta, a kórházból nem tudnak értesíteni senkit)
2013. nov. 24. 12:41
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embereket nem értem, oké, hogy elment szórakozni a barátaival, de, hogy 1 sms-t nem tudna megejteni 1 haverja sem érdekes...

Az én párom mikor legénybúcsúban volt akkor is felhívott, hogy minden okés vele, majd ekkor meg ekkor jön haza.

Előfordult már ilyen vele?

2013. nov. 24. 12:43
 19/27 anonim ***** válasza:
92%
írj ha megkerül, és hogy mi volt légyszíves!
2013. nov. 24. 12:52
 20/27 anonim ***** válasza:
facebookon írj vmelyik barátjának.
2013. nov. 24. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!