Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ELmondjam a férjemnek?
Senki nem mondta hogy én nem dolgozok. Nem tudom ilyet hol olvastatok.. mindegy is..a jövőben a hasonló stilusú kommenteket nem kèrem.. elviselem a negativ kritikát de emberi hangnemben probaljatok hozzamszólni nem úgy mintha a s.eggetekből ràngatattok volna ki..én senkihez nem szolok tiszteletlenül..tanácsokat kértem amugysem véleményt..talan nehéz értelmezni a 3 szavas kérdésemet de egy próbát tehetnétek. Véleményeket is várok persze de megfelelő hangnemben.
Mindenkinek aki normalisan válaszolt köszönöm.
férjed vajon hol tart? neki is jönnek a vágyak! lehet már megtette,
Gyere át várlak :)
Miért lenne gusztustalan? mert vannak vágyai? Teljesen természetes, még jó hogy nem minden nő olyan halvérü.
10 férfiből 10-nek bejön a szeximádó nő
Miért kell ilyen abberált módon beszélni a kérdezővel??
Megcsalta a férjét?? -NEM
Mikor elkezdett a szomszéd neki udvarolni, elrohant.
Gondolom nem egy kósza numerára vágyik hanem a férjére!
"most meg ugy érzem hogy legszívesebben átmennék és leszaggatnàm a ruháit.."
Tudod mit? Mondd el ezt a férjednek! Hogy alig három hónap után neked annyira viszket, hogy emiatt már a megcsaláson jár az eszed! Még ha a férjed nem munka miatt lenne távol, nem értetek dolgozna, akkor talán érthető lenne, de így..? Törődj inkább a kisbabátokkal! Ki vigyázott a kicsire, amíg te ebben a hidegben egy órán át a szomszédnak kelletted magad a szemetes mellett?!
Hűű.. vannak ám indulatok..mi az hogy nő létemre? Mert a szex az csak a férfiaknak fontos???? Ezt a frigid nők találták ki.. mindannap szeretkeztünk a férjemmel 5 éven át..kiveve a terhesseg végét és a szülés utant..van akinek nem csak egy kötelesség kedves feleségek hanem öröm.amugy az en férjem nem Afganisztánban van hogy aggodjak hanem meleg iroakban ül és tárgyalasokon van. Ez egy választható opció volt. Nem fenyegetett minket az éhenhalás meg a végrehajtó..mindegy is.
Bár sok hasznos választ nem kaptam..de ezentúl nem is kérek.Tisztelet a kivételnek aki feltudta fogni mi volt a kerdesem..
nagyon kemény hogy igy biráltok latatlanba másokat..név nélkül a gép mögé bújva nem nehez..tovabbi jó gyülölködést és remélem jobban lesztek azáltal hogy igy kiadjatok magatokból a felgyülemlett feszkót..
tovabbi szép estét
igyekszem normális választ adni.
nos, ha egy kósza gondolat megszédít, akkor csak az járjon a fejedben, hogy annak a pasinak max egy jó dugás lennél, míg a férjednek te vagy a minden. szerintem ez épp elég erkölcsi gátat tesz a dolog elé.
szextelefon a férjeddel, forró üzenetek skypon, esetleg beszerezhetsz egy cuki vibrátort ha ennyire hiányzik a szex. igaz, h nem olyan érzelemteljes dolog mint egy igazi szeretkezés, de legalább kicsit lehűti a fejed, és nem tudnak megboldondítani holmi szomszéd pasik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!