Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » ELmondjam a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ELmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő: fèrjem 3 honapja külföldön van. Munka miatt..mindig aztmondja 2 hèt múlva jön. Elèg necces helyzetbe van a munka miatt..tudom hogyha tudna jönne..nem vonom kètsègbe a szavàt..DE! Mindeközben Èn 26 èves felnött nő vagyok..szüksègem van a férjemre. Hiányzik nagyon hogy itt legyen velünk(2 éves kicsink van). Falat kaparom már annyira vágyok egy jó szeretkezèsre.. Ma vittem ki a szemetet és lealltam dumálni a nem mellesleg nagyon jókèpű szomszèddal..érdekes eddig az sem tűnt fel hogy jókèpű..de ez a 3 hónap szexmentesség ilyen. Na mindegy. Règebben is beszèlgettünk kutyafuttaban most meg leragadtam egy óran at hülyèskedni. A végère tűnt fel hogy a hülyèskedès közben ő àtváltott csajozó üzemmódba. Amikor feltünt rövidrezàrtam és eljátszottam hogy rohannom kell..nyujtotta a kezèt mondom biztos kezet akar fogni..de ehelyett megfogta két kézzel és kezet csókolt nekem..az egész annyira gagyi filmbe illő jelenet volt hogy ha vki ezt meséli kiröhögöm..most meg ugy érzem hogy legszívesebben átmennék és leszaggatnàm a ruháit...(persze nem fogom megtenni) már a gondolattól is büntudatom van. Szerintetek elmondjam a férjemnek mit váltott ki belőlem ez a férfi vagy ne idegesitsem..mert ugy sem fog semmi..azért ugy gondolom ellen tudok állni az állatias ösztönöknek és hű feleség maradok..
2013. nov. 23. 19:48
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
2es te vagy a szomszéd??:-) viccet félre téve én sem gondoltam hogy ennyire rosszul fogom viselni.. és nem csak a szex irányítja az èletem..sokminden van amit egy férfinek nyújtania kell a feleségnek(és viszon természetesen) pl egy ölelés ha hullafáradtan zuhanok az ágyba..regel egy csók.. hogy vki aztmondja ülj le tíz percre..fújd ki magad èn itt vagyok..rossz kedvem van kell a biztatas hogy lessz ez mèg így se..és ezer apró dolog. Nekem ezekre szüksègem van. Ezért vàlasztottam a hazasságot..mert találtam egy embert akit szeretek es azt akarom életem végéig őt öleljem..ö legyen velem.. és tessék 3 hónapja ment el èn meg megvadulok egy szép bóktól meg egy kézcsóktól..szarul érzem magam de ez törtènt..
2013. nov. 23. 20:08
 12/41 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy én nem dolgozok. Nem tudom ilyet hol olvastatok.. mindegy is..a jövőben a hasonló stilusú kommenteket nem kèrem.. elviselem a negativ kritikát de emberi hangnemben probaljatok hozzamszólni nem úgy mintha a s.eggetekből ràngatattok volna ki..én senkihez nem szolok tiszteletlenül..tanácsokat kértem amugysem véleményt..talan nehéz értelmezni a 3 szavas kérdésemet de egy próbát tehetnétek. Véleményeket is várok persze de megfelelő hangnemben.

Mindenkinek aki normalisan válaszolt köszönöm.

2013. nov. 23. 20:15
 13/41 anonim ***** válasza:
25%

férjed vajon hol tart? neki is jönnek a vágyak! lehet már megtette,

Gyere át várlak :)

2013. nov. 23. 20:21
 14/41 anonim ***** válasza:
28%
Az én férjem 3szor volt kint fél évekre Afganisztánban, mivel katona. Kisebb bajom is nagyobb volt annál, minthogy nem kaptam annyi ideig... Gusztustalan vagy, hogy nő létedre megvadulsz egy jó szexért és amint egy kicsivel hosszabb ideig nem húzza le a férjed a bugyidat, már kelleted magad a szomszédnak. Én szégyellem magam helyetted.
2013. nov. 23. 20:27
 15/41 anonim ***** válasza:
84%
ertermetlen elmondani, mert SEMMI nem tortent, Ha elmondod a ferjed tiszta ideg lesz SEMMIERT
2013. nov. 23. 20:29
 16/41 anonim ***** válasza:
48%

Miért lenne gusztustalan? mert vannak vágyai? Teljesen természetes, még jó hogy nem minden nő olyan halvérü.

10 férfiből 10-nek bejön a szeximádó nő

2013. nov. 23. 20:30
 17/41 anonim ***** válasza:
70%

Miért kell ilyen abberált módon beszélni a kérdezővel??

Megcsalta a férjét?? -NEM

Mikor elkezdett a szomszéd neki udvarolni, elrohant.

Gondolom nem egy kósza numerára vágyik hanem a férjére!

2013. nov. 23. 20:30
 18/41 anonim ***** válasza:
31%

"most meg ugy érzem hogy legszívesebben átmennék és leszaggatnàm a ruháit.."

Tudod mit? Mondd el ezt a férjednek! Hogy alig három hónap után neked annyira viszket, hogy emiatt már a megcsaláson jár az eszed! Még ha a férjed nem munka miatt lenne távol, nem értetek dolgozna, akkor talán érthető lenne, de így..? Törődj inkább a kisbabátokkal! Ki vigyázott a kicsire, amíg te ebben a hidegben egy órán át a szomszédnak kelletted magad a szemetes mellett?!

2013. nov. 23. 20:34
 19/41 A kérdező kommentje:

Hűű.. vannak ám indulatok..mi az hogy nő létemre? Mert a szex az csak a férfiaknak fontos???? Ezt a frigid nők találták ki.. mindannap szeretkeztünk a férjemmel 5 éven át..kiveve a terhesseg végét és a szülés utant..van akinek nem csak egy kötelesség kedves feleségek hanem öröm.amugy az en férjem nem Afganisztánban van hogy aggodjak hanem meleg iroakban ül és tárgyalasokon van. Ez egy választható opció volt. Nem fenyegetett minket az éhenhalás meg a végrehajtó..mindegy is.

Bár sok hasznos választ nem kaptam..de ezentúl nem is kérek.Tisztelet a kivételnek aki feltudta fogni mi volt a kerdesem..

nagyon kemény hogy igy biráltok latatlanba másokat..név nélkül a gép mögé bújva nem nehez..tovabbi jó gyülölködést és remélem jobban lesztek azáltal hogy igy kiadjatok magatokból a felgyülemlett feszkót..

tovabbi szép estét

2013. nov. 23. 20:40
 20/41 anonim ***** válasza:
87%

igyekszem normális választ adni.

nos, ha egy kósza gondolat megszédít, akkor csak az járjon a fejedben, hogy annak a pasinak max egy jó dugás lennél, míg a férjednek te vagy a minden. szerintem ez épp elég erkölcsi gátat tesz a dolog elé.

szextelefon a férjeddel, forró üzenetek skypon, esetleg beszerezhetsz egy cuki vibrátort ha ennyire hiányzik a szex. igaz, h nem olyan érzelemteljes dolog mint egy igazi szeretkezés, de legalább kicsit lehűti a fejed, és nem tudnak megboldondítani holmi szomszéd pasik :P

2013. nov. 23. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!