Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesek vagyunk 16 éve együtt 4 éve házasok! Most várjuk 2. gyermekünket! Nem tudom fel adná-e ezt egy kalandért?
Nekem ez a tornázos üzenet elég furcsa. Én is kiakadtam volna, és szerintem nem is baj hogy te is kiakadtál mert legalább érzi hogy nem vagy hülye. Lehet hogy bejon neki a férjed, és amit irtál nekem abbol az jon le, hogy a férjed is kedveli de nem adott neki semmi olyan jelet hogy bármit is akarna tőle. Mindenesetre tartsd nyitva szemed továbbra is mert nagyon sok esetben az ilyen szipirtyok csabitjak el a ferjeket, nemelyik kepes mindent bevetni, és nem érdekli hogy az adott férfinak van családja stb...Sokszor hibas a ferfi is, de vannak olyan nők akik nagyon rá tudnak szállni férfiakra. Egyébként a férjed tud rla hogy beszéltél a nővel?
Én minden képpen elmondanám neki, és finom rá is kérdeznénk hogy van-e okom aggodni?!
Foloslegesen ne veszekedjetek egy ilyen nő miatt.
Talán jo otlet meghivni vacsorara, es akkor a sajat szemeddel is latnad hogy viszonyulnak egymashoz. Okos nőnek tűnsz, észrevennéd ha valami van kettőjük kozott.
Drukkolok Nektek!
25N
Miért törölték a másik kérdésed, amiben megírtad, hogy felhívtad a nőt és nem megy el hozzátok vacsorára?
Nagyon gáz lépés volt! Azt sem értem, aki azt javasolta, hogy hívd el vacsorára? ugyan mi a sz-rnak hívnék én bárkit is vacsorára, akit nem ismerek, és még ráadásul gyanítom róla, hogy a férjem töltögeti a pitsáját?
Ostoba lépés volt!
7-es vagyok
Azért az tényleg túlzás hogy el kellene hívni vacsorára, ez tényleg szarvashiba
Lehet elindítanál vele egy lavinát...
A tornás üzenet szerintem is gyanús. Nem mondom, van olyan fiú barátom, akinek esetleg ha olyan a szitu írnék egy ilyet minden hátsó szándék nélkül, az is igaz, hogy 10 éve barátok vagyunk... szerintem ez tipikus munkahelyi flört.
Mi a helyzet azzal a vacsi meghívással?
Felhívta és visszautasította a nő, most meg mindenki utólag okos, hogy nem kellett volna.
Szerintem meg igenis nyitni kellett a nő felé, ha már így megsértette, és lehet alaptalanul. Azt én is tartom, hogy nem neki kellett volna, és főleg nem ma, hanem a férjnek, személyesen.
Én megbeszélném a helyébe a férjjel, mert nem tudom írta-e, de nem tudni mit szólt ahhoz hogy a felesége felhívta a nőt, hogy mit képzel. Nem hiszem, hogy lavinát indított el, csak meg kell beszélni a férjjel is, főleg azt hogy bánja amit tett és megpróbált nyitni a nő felé ez ügyben. Ez már kapásból jó pont, ha a férjnek tényleg nincs semmi kapcsolata a nővel csak a baráti viszony. Akkor lenne rossz pont, meg lavina ha a pasinak vaj van a füle mögött SZERINTEM.
Minden esetre én szurkolok, hogy minden rendbe jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!