Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 35 évesek vagyunk 16 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesek vagyunk 16 éve együtt 4 éve házasok! Most várjuk 2. gyermekünket! Nem tudom fel adná-e ezt egy kalandért?

Figyelt kérdés
munkahelyén van egy nő ,szerintem csinos de nem kirivoan,jóba lettek,beszélgetnek ,együtt kajálnak!mi külföldön élünk és a munkahelyén ő vagyis ez a nő beszél egyedül magyarul!multkor küldött férjemnek egy üzentet hogy "huuu széttornáztam magam,látod nem csak beszélek cselekedek is hogy elmentem tornára"!erre én nagyon mérges lettem és üzentem neki hogy nem hiszem hogy ez a férjemre tartozna stb.irta vissza hogy neharagudjak,nagyon birja a férjemet de ennyi és ő csak hülyéskedik,nem szeretne semmi családi perpatvar okozoja lenni !(mondtam magamba ezzel kicsit elkésett)és kérdezte hogy van a kisfiam mert hallotta beteg volt!na ezen megint bedühödtem!miköze ennek a nőnek a gyerekemhez!de aztán utánna gondolkodtam jobb ha ezekről a dolgokrol beszélnek mint ha arrol jajj de szép vagy stb.mit gondoltok?
2013. nov. 21. 09:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is csak barátok és én nagyon jó ötletnek tartanám elhívni vacsizni, ahol ELNÉZÉST kérhetnél mert lerohantad. Fogd a hormonokra vagy valami. Így legalább ha eddig csak barátok voltak (én úgy érzem nem több) akkor se kergeted a karjába a féltékenységeddel. És lehet neked is lenne egy barátnőd :)
2013. nov. 21. 10:43
 22/37 A kérdező kommentje:
hivjam fel és mondjam el neki hogy ha gondolja szivesen látnánk egyszer vacsira???vagy mi???nem is lenne ciki ha elhivom aztán meg kiderülne...na mindegy meg teszem a lépéseket!
2013. nov. 21. 11:48
 23/37 anonim ***** válasza:
52%
Nem, ne te hívd meg személyesen, az nagyon direkt lenne. A férjeddel üzend meg, hogy szívesen látjátok valamelyik este, ha már olyan nagyon egyedül érzi magát. Legyél jóhiszemű, ha meg beigazolódik amire gondolsz, akkor meg jobb ha tudod.
2013. nov. 21. 13:32
 24/37 anonim válasza:
57%

Nekem ez a tornázos üzenet elég furcsa. Én is kiakadtam volna, és szerintem nem is baj hogy te is kiakadtál mert legalább érzi hogy nem vagy hülye. Lehet hogy bejon neki a férjed, és amit irtál nekem abbol az jon le, hogy a férjed is kedveli de nem adott neki semmi olyan jelet hogy bármit is akarna tőle. Mindenesetre tartsd nyitva szemed továbbra is mert nagyon sok esetben az ilyen szipirtyok csabitjak el a ferjeket, nemelyik kepes mindent bevetni, és nem érdekli hogy az adott férfinak van családja stb...Sokszor hibas a ferfi is, de vannak olyan nők akik nagyon rá tudnak szállni férfiakra. Egyébként a férjed tud rla hogy beszéltél a nővel?

Én minden képpen elmondanám neki, és finom rá is kérdeznénk hogy van-e okom aggodni?!

Foloslegesen ne veszekedjetek egy ilyen nő miatt.

Talán jo otlet meghivni vacsorara, es akkor a sajat szemeddel is latnad hogy viszonyulnak egymashoz. Okos nőnek tűnsz, észrevennéd ha valami van kettőjük kozott.

Drukkolok Nektek!

25N

2013. nov. 21. 14:28
 25/37 Imola Ágnes ***** válasza:
70%
Figyelj, most választhatsz, hogy a következő hetekben hogyan emlegetnek majd téged az ebédnél...mint egy kínos eset, és mint a hisztis feleség, vagy mint a normális barátnő, aki boldog, vidám, kiegyensúlyozott, és biztos a családi állapotában. Még ha esetleg van is köztük valami, a másik nőt egy módszerrel lehet eltávolítani, és az nem a hiszti, sé a veszekedés, hanem ha azt mutatod, hogy te nygodt vagy, mert biztos vagy a dolgodban. Ráadásul ez a férjednek is tetszene, garantáolom.
2013. nov. 21. 14:53
 26/37 anonim ***** válasza:
11%

Miért törölték a másik kérdésed, amiben megírtad, hogy felhívtad a nőt és nem megy el hozzátok vacsorára?

Nagyon gáz lépés volt! Azt sem értem, aki azt javasolta, hogy hívd el vacsorára? ugyan mi a sz-rnak hívnék én bárkit is vacsorára, akit nem ismerek, és még ráadásul gyanítom róla, hogy a férjem töltögeti a pitsáját?

Ostoba lépés volt!

2013. nov. 21. 15:00
 27/37 anonim ***** válasza:
37%

7-es vagyok

Azért az tényleg túlzás hogy el kellene hívni vacsorára, ez tényleg szarvashiba

Lehet elindítanál vele egy lavinát...

2013. nov. 21. 15:09
 28/37 anonim ***** válasza:
73%
Áhh, tényleg felhívtad?? Én mondtam, hogy ne te hívd meg, hanem a férjed. Persze, hogy így nem megy el, hogy előbb leteremted, utána meg felhívod...na mindegy. Tartsd nyitva a szemed!
2013. nov. 21. 15:09
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

A tornás üzenet szerintem is gyanús. Nem mondom, van olyan fiú barátom, akinek esetleg ha olyan a szitu írnék egy ilyet minden hátsó szándék nélkül, az is igaz, hogy 10 éve barátok vagyunk... szerintem ez tipikus munkahelyi flört.

Mi a helyzet azzal a vacsi meghívással?

2013. nov. 21. 17:18
 30/37 anonim ***** válasza:
63%

Felhívta és visszautasította a nő, most meg mindenki utólag okos, hogy nem kellett volna.

Szerintem meg igenis nyitni kellett a nő felé, ha már így megsértette, és lehet alaptalanul. Azt én is tartom, hogy nem neki kellett volna, és főleg nem ma, hanem a férjnek, személyesen.

Én megbeszélném a helyébe a férjjel, mert nem tudom írta-e, de nem tudni mit szólt ahhoz hogy a felesége felhívta a nőt, hogy mit képzel. Nem hiszem, hogy lavinát indított el, csak meg kell beszélni a férjjel is, főleg azt hogy bánja amit tett és megpróbált nyitni a nő felé ez ügyben. Ez már kapásból jó pont, ha a férjnek tényleg nincs semmi kapcsolata a nővel csak a baráti viszony. Akkor lenne rossz pont, meg lavina ha a pasinak vaj van a füle mögött SZERINTEM.

Minden esetre én szurkolok, hogy minden rendbe jöjjön.

2013. nov. 21. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!