Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 35 évesek vagyunk 16 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesek vagyunk 16 éve együtt 4 éve házasok! Most várjuk 2. gyermekünket! Nem tudom fel adná-e ezt egy kalandért?

Figyelt kérdés
munkahelyén van egy nő ,szerintem csinos de nem kirivoan,jóba lettek,beszélgetnek ,együtt kajálnak!mi külföldön élünk és a munkahelyén ő vagyis ez a nő beszél egyedül magyarul!multkor küldött férjemnek egy üzentet hogy "huuu széttornáztam magam,látod nem csak beszélek cselekedek is hogy elmentem tornára"!erre én nagyon mérges lettem és üzentem neki hogy nem hiszem hogy ez a férjemre tartozna stb.irta vissza hogy neharagudjak,nagyon birja a férjemet de ennyi és ő csak hülyéskedik,nem szeretne semmi családi perpatvar okozoja lenni !(mondtam magamba ezzel kicsit elkésett)és kérdezte hogy van a kisfiam mert hallotta beteg volt!na ezen megint bedühödtem!miköze ennek a nőnek a gyerekemhez!de aztán utánna gondolkodtam jobb ha ezekről a dolgokrol beszélnek mint ha arrol jajj de szép vagy stb.mit gondoltok?
2013. nov. 21. 09:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
22%
Jézusom...........
2013. nov. 21. 09:25
 12/37 anonim ***** válasza:
85%
Ha neked lenne olyan férfi kolegád aki beszélne magyarul nem állnál vele szóba?
2013. nov. 21. 09:54
 13/37 A kérdező kommentje:
de van is magyar kollegám és igen beszélek vele!d egyiknek se üzennék hogy mit csináltam munkán kivül
2013. nov. 21. 09:56
 14/37 anonim ***** válasza:
77%

nem tök mindegy, hogy smst ír vagy ebèdnèl beszèlik meg?....:-)

ezen èn is àtmentem, felesleges ideg volt...szerencsère màr tùlvagyunk rajta, ès a nővel is jòba lettem...

2013. nov. 21. 09:59
 15/37 A kérdező kommentje:
én már arra is gondoltam felhivom a nőt hogy ismerkedjünk meg de nem tudom hogy mit is mondhatnék.vagy hagyjam békén őket?
2013. nov. 21. 10:02
 16/37 anonim ***** válasza:
91%
Kérd meg a férjed, hogy mutasson be titeket egymásnak.
2013. nov. 21. 10:03
 17/37 anonim ***** válasza:
89%

14# ên bèkèn hagynâm vagy ....2 èvig evett a fene aztân vettünk egy kutyàt ő szerette volna megnèzni...csak pislogtam, egyàltalàn nem a fèrjem esete, jò poénjai voltak.utàna bejelölt közösségi oldalon stb.tavaly voltunk az esküvőjèn ês azota is sokat beszèlünk mert nem jön a baba nekik...

utolag elmondta a fèrjem neki sirta el minden fèltèkenysegi rohamomat, mit gondolsz a tiêdet ki vigasztalja....?

2 gyereket vâllaltatok bizz màr abban a szerencsélenbe meg persze magadba...

2013. nov. 21. 10:08
 18/37 anonim ***** válasza:
78%

Hát utolsó legyen igazad, de azért megjegyzem, hogy hagytak már el nőt több gyerekkel is....ez azért nem garancia semmire.

Kérdező! Teljesen érthető, ha idegesít a szitu, itt a válaszadók többségével ugyanez lenne, akármit pampognak, tudod kibicnek semmi sem drága. Én azt tenném a helyedbe, hogy meghívnám a szegény szerencsétlent, hogy megnézzem a férjem hogyan viselkedik vele, mennyire vonzódik hozzá,ez nagyjából leszűrhető egy vacsora alatt.

Neki meg virágnyelven elmondanám merre hány méter, barátkozhat a férjemmel, de van egy határ amit már nem tűrök. Ha okos, megérti.

2013. nov. 21. 10:15
 19/37 anonim ***** válasza:
58%
De miért, miért, MIÉRT kell minden mondat végére felkiáltójel? Pont is van a világon.
2013. nov. 21. 10:17
 20/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem általában nagyon jók a megérzéseim, ebből a szituból azt hoznám le, hogy tényleg csak barátok és nem akarnak semmit egymástól, még az is lehet, hogy jó barátnők lesztek.
2013. nov. 21. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!