Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan kezeljem ezt a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Szerelmes a férjem?

Figyelt kérdés

Tanácsokat szeretnék kérni. Ti mit tennétek, ha a férjetek azért járna be hetente egy ügyfélszolgálatra, mert tetszik neki az egyik ott dolgozó nő? Ez nekem nagyon kellemetlen, mert nem egy tipikus idióta a férjem, aki csak úgy leáll udvarolgatni. Intelligens, tanult emberek vagyunk, 2 kisiskolás gyerekünk van.

Tudom, hogy semmi dolga ott, nincs minden héten intézni való dolog csak bejár érdeklődni, stb.

Ti rákérdeznétek, hogy mégis miért csinálja ezt?

2013. nov. 19. 15:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hoyg beleszeretett a nőbe vagy nagyon tetszik neki:-(
2013. nov. 19. 16:14
 12/21 anonim ***** válasza:
4%

1.) Nem hiszem el, hogy minden egyes alkalommal elszólja magát.

2.) A Facebbok jelszavas. Nem hiszem el, hogy elszólta volna magát, hogy próbálta keresni a csajt.

3.) Ha már ennyi ideje rendszeresen odajár, akkor elég reménytelennek tűnik a dolog. Ha bejönne a csajnak, akkor nem az ügyfélszolin találkoznának, hanem munkaidőn kívül valahol.

De ha mégis igaz mindhárom pont, akkor a férjed egy nagy lúzer.

2013. nov. 19. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező, most komolyan irigyelsz heti 15 perc flortölést a férjedtől egy nyilvános helyen? Mennyire őszinte/stabil a Ti házasságotok, ha ettől kiakadsz? (az, hogy az embernek kell, hogy néha hódító férfinak érezze magát, független a diplomák és doktorik számától)

Most nem azért mondom, 16 éve vagyunk együtt, de ha én említeném meg itthon, hogy van egy szimpatikus lány egy ügyfélszolgálaton/üzletben, és időnként elcsevegek vele pár poercet, tudod mit szólna hozzá a zasszony? Ugyanazt, amit én a fordítottjához: semmit. Kell egy kis fűszer a szürke hétköznapokba is...

2013. nov. 19. 16:17
 14/21 A kérdező kommentje:

De az előzményekben benne van, hogy kiknek az adatlapját nézte meg. És megnézett kb 6 ilyen nevűt, egyik sem ez a nő volt, ebből gondolom, hogy kereste.

Mikor gyanús lett, utánanéztem, és jobban figyeltem.

2013. nov. 19. 16:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok, a férjem nem az a típus. Vannak, akik szeretnek nőkkel cseverészni, flörtölni mindenhol. Ő meg az észre megy a kinézet mellett, és ez sokkal veszélyesebb. Igen, megijedtem, mert van egy egzisztenciánk, mindenki szerint minta család a miénk, erre a férjem megbolondul??
2013. nov. 19. 16:22
 16/21 anonim ***** válasza:
32%

Én írtam, hogy szerintem kamu. Ha mégsem az, akkor viszont már több kell, hogy legyen köztük, mint amiről tudsz.

És igen, rákérdeznék. Persze az is lehet, hogy nagy bajban vagytok, és nem tudsz róla. Pl. részletfizetés miatt jár be, törlesztési megállapodást kér, részletekben viszi be a pénzt, ...

2013. nov. 19. 16:44
 17/21 A kérdező kommentje:
Nincsenek anyagi gondjaink, és nem is bankba jár be. Sajnos tényleg semmiségek miatt megy. Érdeklődik, elhoz pár szórólapot, amit itthon kidob. Kérdem én, akkor minek kelletek?!
2013. nov. 19. 17:02
 18/21 anonim ***** válasza:

"És onnan gondolom, hogy mindig ahhoz az egy nőhöz megy oda, ha más szabad, nem megy oda, inkább kivárja." -> És ezt honnan tudod? Mondjuk elég az is,amiket már leírtál.:( Én nem is tudom mit tennék,de biztosan nem hagynám annyiban.

Nem tudsz odamenni,amikor tudod,hogy ott van?

2013. nov. 19. 19:18
 19/21 anonim ***** válasza:
en apam sem az a tipus volt. Soha nem csaltak meg egymast anyummal, van egy testverem is abban az idöben gimisek voltunk- aztan egyszer cska ö is bejarogatott egy titkarnöhöz mert bejött neki (anyum es apum is müvet diplomas emberek) aztan egyszer csak hopp es kopp es apam mar le is lepett mert h ö SZERELMES!!! brutal nagy balhek meg jelenetek utan, azta mar el is vette a kiscsaj.
2013. dec. 13. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:

2 hónap alatt történt vmi?

Amúgy mégis csak egy tipikus idióta a férjed...

Mindenáron koslatni vki után(aki valszeg semmit sem viszonoz, azt sem hiszem, hogy ez a többi kolléga mellett kivitelezhető lenne)...hát nem is tudom... :-/

Amúgy ez szerintem nem szerelem, hanem csak szimpla vonzalom.

2014. febr. 17. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!