Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtatok róla, hogy van férfinap? Szoktátok ünnepelni és ha igen hogyan?
Tudom, hogy van, de azt nem, hogy mikor.
Ellenben párommal a nőnapot sem szoktuk ünnepelni, úgyhogy mindegy is :)
Nem vagyok feminista, se egyenjogúság-harcos, de elég gáz lenne, ha csak nőnap és anyák napja lenne.
A férfiak és apák ugyanolyan fontosak.
Csak mi nők szeretjük, ha el vannak tőlünk ájulva.
Nézzétek meg: a Facebook-on a legtöbb nőket dicsérő, anyákat istenítő megosztásokat nők teszik fel.
Igen, ezt én is tapasztaltam, második.
Párommal már rég eldöntöttük, hogy nálunk az anyák napja az egyszerűség kedvéért "szülők napja" lesz, egymást meg folyton meglepjük, így nő-és férfinapra külön nincs szükségünk.
Nincs párom. Ha lenne, nem olyan lenne, akit elkezdek egy fórumon szidni.
Általánosságban beszéltem, mivel nők napján és anyák napján azzal szoktak "kedveskedni", hogy főznek valamit a nőknek, aznap nem kell mosogatni, nem kell szekírozni.
De mivel általánosságban egy férfira a párja főz, pakol és piálni mindennap lehet, nem értem, miben másabb egy sima hétköznaptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!