Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Voltatok már hullámvölgyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már hullámvölgyben?

Figyelt kérdés
Hogy sikerült megoldani? Lehet-e egy mélypont után még jó a kapcsolat?
2013. nov. 15. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha mind2-en akarjátok,akkor igen.
2013. nov. 15. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Túl kevés az információ.

Egy ilyen helyzetben nagyon sok a változó, és az ismeretlen!

2013. nov. 15. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Elvesztettél egy kialakuló félben lévő kapcsolatot?
2013. nov. 15. 22:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Milyen kialakuló félben lévő kapcsolatról beszélsz? Konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy lehet-e még ugyanolyan jó kapcsolat férj és feleség között ha esetleg már válás is szóba került, de a felek megszeretnék menteni.
2013. nov. 15. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Igen meglehet. Mindkét félnek lekell zárni s fájó részeket és tiszta lappal inditani.
2013. nov. 15. 22:28
 6/8 anonim válasza:
Én most is abban vagyok, és én is keresem a választ, mert még 19 év után is szeretem ezt a gazembert aki eljátszotta a bizalmamat.5 hónapja gyötrődöm, 14 kilót fogytam, ideges vagyok amit titkolok és nagyon szégyenlem,hogy velem is megtörtént.De miért mindíg a nők szégyenlik, miért mi vagyunk azok akiknek figyelnünk kell magunkra, a férfi lehet elhanyagolt, mogorva, rossz kedvű, de te legyél mindig fitt, szép, csábos, kívánatos. Ja gyerek, munka, háztartás és egyebek mellett, lehet hogy van akinek ez megy, de a többségnek elég nehéz.Próbálkozom még mindíg , de ha megtalálom a helyes választ, vagy a segítséget akkor írok.
2013. nov. 15. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

6/6 os. Szerintem itt igazán nem-is a kérdező van bajban, hanem TE.

Szerintem sürgősen keress fel egy dokit, mert ezt egymagad nemfogod megoldani az tuti.

2013. nov. 15. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
6/6=ma22:31
2013. nov. 15. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!