Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez miért van, mással is volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van, mással is volt ilyen?

Figyelt kérdés
párom tegnap ment el megint dolgozni 1hétig nem lesz itthon.Már volt így el nemrég és most meg akkor sem hiányzik,nem is gondolok rá...van 2kislányunk lehet,h.már nem szeretem?!
2013. nov. 14. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is volt már így. A választ nem tudom. Szerintem szereted, csak az agyad erősebb, tudod hogy ez kényszer helyzet, illetve a két gyerek lefoglal, kárpótol. Esetleg másban megmutatkozik, hogy nem szeretnéd?
2013. nov. 14. 13:53
 2/3 A kérdező kommentje:
nem mindig,de sokszor próbáltuk már újra a kapcsolatunkat,egy drabig jó,aztán újra-újra a régi nóta...
2013. nov. 14. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában ilyenek a házasságok, mint a hullámvasút.. Legyél hűséges és nevelgessétek szépen a gyerekeket és agyaljatok sokat ezeken.
2013. nov. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!