Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható egy férjtől, hogyha nem kap a környéken a végzettségének megfelelő munkát, akkor más munkát vállaljon?
Mert ő inkább várna arra, hátha megürül egy hely, csak a végzettségének megfelelő munkát szeretne dolgozni.
Vagy: Ha ilyen munkát kap, az messze van, az ország másik feleségében. Ekkor adja fel a feleség a munkahelyét, amit szeret és költözzön oda a férjjel, el a saját házból?
Ez mindenkitől elvárható 1-2 hónap keresés után, legyen akár férj, akár feleség, akár pályakezdő csemete...
Én nem hiszek abban, hogy az egész családnak a férj feje után kellene mennie, ha nem kap munkát helyben a szakmájában akkor vállaljon mást és mellette piacképes szakirányban képezze magát. Nem vagyok a költözés ellen sem, de ha az egyik félnek biztos állása van, azt nem érdemes kockáztatni.
Van benne valami nem azért tanultam majdnem 30éves koromig, hogy pár hónap munkanélküliség után elmenjek gyárba szalagra. Persze ha létfenntartás az más.
Költözés hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!