Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Teljesen elhidegül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen elhidegültem a férjemtől.

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a férjemet, akivel 2 éve vagyunk házasok, de úgy érzem igazságtalan és önző is lett. Egyik este a anyuval voltam, beszélgettünk a problémáinkról, és szakítani akartam azonnal, elpattant a madzag és azóta,mintha megbolondultam volna, teljesen elhidegültem tőle. Ő most megígért mindent, de egyszerűen nekem ez az élet már nem jó így.

Szeretem, nem akarok elválni, de miért van ez, hogy most ennyire nem jó nekem?? Valaki volt már ilyen helyzetben?

(ne értsetek félre, de én tényleg mindent megtettem ezért a házasságért, annyit nyeltem, mint más 10 élet alatt nem nyel, és állandóan papoltam az utóbbi időben, h fejezze be ezt a viselkedést és változzon meg, de semmi.. Úgy néz ki, ez után a komolyabb beolvasásom után megjött az esze, de lehet h késő??) mit tegyek????

2013. nov. 13. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Adj időt magadnak/magatoknak. Ha ezúttal tényleg hatásos volt a fejmosásod, és tartósan megváltozik, akkor idővel szerintem te is másképp fogsz rá nézni. Most még ott van benned a rengeteg sérelem, de ne feledd, ha igazad van és tényleg hatott a beszéded, ő már egy más ember.
2013. nov. 13. 16:48
 2/6 intrepid ***** válasza:
54%
Válj el, ne kínozzátok egymást tovább. Ez jobb már nem lesz.
2013. nov. 13. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
3 éve voltunk kapcsolatban, 1 év házasság. Tojt a fejemre, mondhattam, amit akartam. Besokalltam, elváltam. Nem változott meg, igaz, ő nem is ígérte. Jobb volt így, mint pocsékolni a drága időnket. Ennyi évért is kár volt! Ha úgy érzed van remény, maradj benne, de légy résen!
2013. nov. 13. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A házasság nem a nyelésről szól.....

Amúgy miért akartál szakítani?

2013. nov. 13. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Nekem ez nem áll össze. Ha elhidegültél tőle, akkor már nem szereted.

Most nehogy azt mond, hogy szereted, mint embert, de nem mint férfit…. Így sem lesz jobb.

Ha csak a vita van állandóan, és úgy érzed, hogy az egész egy kalap sz*r, akkor itt szerintem nincs mit tenni, a legjobb, ha elvállnak az útjaitok.

Amúgy meg már régen rossz az egész, ha arról szól(t), hogy te csak nyeltél és nyeltél, mert hátha akkor majd…

2013. nov. 13. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

ezt a megváltozás igényt sosem értettem ... persze az az alapja, hogy a legtöbben ismerkedéskor és az első időben többnek, jobbnak mutatják magukat ... na, itt a hiba, és ebből lesznek a gondok

sosem mutattam magam másnak, és sosem akartam, hogy a másik megváltozzon ... mindenkinek vannak hibái, és ha úgy jó volt valamikor, akkor jó ma is, meg 10 év múlva is

2013. nov. 13. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!