Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A szüleitek házasságából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleitek házasságából milyen dolgot vittetek át a sajátotokba? Vagy mi az amit semmikép nem akartok/akartatok átvinni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szüleim 15 évig voltak házasok, aztán elváltak. Végignéztem ahogy anyám pattogott amikor apám csettintett. Apám Egy zacskós levest nem volt képes magának megcsinálni, se házimunkát, kicsit sem, pedig mindketten dolgoztak.

Hétvégén anyámnak 6x kellett egy nap kaját csinálnia apámnak, mert ő nem mozdította meg a seggét soha semmiért. 12 éves koromtól, mikor már be tudtam gyújtani a tűzhelyet, én is segítettem anyámnak, mert nem tudtam elviselni sokszor, hogy látom sírni, mert hagyta, hogy apám ugráltassa, és parancsolgasson neki.

Akkoriban megfogadtam, hogy én soha nem fogom hagyni, hogy a férjem így bánjon velem, és egyáltalán. Soha nem fogok egy ilyen lusta disznóhoz feleségül menni.

Így is lett:)

A férjem egy tündér. Apróbb feladatokat bízok rá, amit megcsinál. Pl megsüti nekem a tükörtojásomat, mert nekem folyton szétszakad. Ha kell kitereget, amikor én mást csinálok. Megszereli a csapot, kicseréli a villanykörtéket, Fát vág, begyújt a kályhába, stb... Bár főzni imádok, így azt én csinálom mindig. De bármire megkérem, szívesen megcsinálja:) Nem ugráltat, ha szeretne valamit, mindig kedvesen kér, és nem elvár, és nem parancsokat osztogat, mint ahogy apám csinálta.

Nagyjából ennyi:)

27/N

2013. nov. 14. 01:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Én láttam a szüleim házasságát, majd mindkettejük második házasságát. Aztán az ezekből gyűjtött tapasztalatok alapján úgy döntöttem, soha nem házasodom meg. Ennyit vittem át a saját ház... izé... párkapcsolataimba.
2013. nov. 14. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
A párom szüleitől nem sokat vettünk át, nem voltak éppen mintaszülők, elváltak, mikor a férjem kicsi volt, az édesanyja nem nevelte, csak nőtt, mint a gomba szegény. (Ennek ellenére csodálatos ember lett belőle.)AZ én szüleim mintaértékű házasságban élnek 25 éve. Azt hiszem, mindent hasonlóan csinálunk, mint ők, csak a saját képünkre formáljuk.Pl. mindenben közösen döntünk, megbeszélünk. Megvannak a férfi-női szerepek, de nem vagyok alárendelt, mint nő. Kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk. Átvettük a karácsonyi szokásokat. Nálunk nagy-nagy szeretetben éltük meg az ünnepet, a férjeméknél ez másképpen volt. Anyukámék példáját igyekszünk követni. Ha később gyermeket nevelünk, abban is ők lesznek a példaképek.
2013. nov. 15. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!