Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem rengeteget dolgozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem rengeteget dolgozik én meg nagyon magányos vagyok. Mi a teendő? Meddig lehet ezt elviselni?

Figyelt kérdés
Férjem rengeteget dolgozik, jól keres nagyon. A problémám, hogy nagyon magányos vagyok. Én itthon vagyok gyesen. Napközben elvagyok a házimunkával, a kicsivel, de este nagyon hiányzik, hogy megöleljen, adjon egy puszit. A lányunknak is hiányzik az apukája, mikor hazaér már nincs türelme a gyerekhez, vagy akkorra ér haza, mikor a gyerek már alszik. Nem élünk rosszul, jóval az átlag felett, de nem együnk sehova, nem csinálunk közös programot. Én próbálkozok, de mindig azzal jön, hogy nincs ideje. Régen nem volt ilyen, sokkal felszabadultabb volt, és őszintén bevallom, hogy hiányzik az a férfi, akinek anno boldogan kimondtam az igent. Mit tehetnék?
2013. nov. 12. 15:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, el tudom képzelni.
2013. nov. 26. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!