Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem rengeteget dolgozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem rengeteget dolgozik én meg nagyon magányos vagyok. Mi a teendő? Meddig lehet ezt elviselni?

Figyelt kérdés
Férjem rengeteget dolgozik, jól keres nagyon. A problémám, hogy nagyon magányos vagyok. Én itthon vagyok gyesen. Napközben elvagyok a házimunkával, a kicsivel, de este nagyon hiányzik, hogy megöleljen, adjon egy puszit. A lányunknak is hiányzik az apukája, mikor hazaér már nincs türelme a gyerekhez, vagy akkorra ér haza, mikor a gyerek már alszik. Nem élünk rosszul, jóval az átlag felett, de nem együnk sehova, nem csinálunk közös programot. Én próbálkozok, de mindig azzal jön, hogy nincs ideje. Régen nem volt ilyen, sokkal felszabadultabb volt, és őszintén bevallom, hogy hiányzik az a férfi, akinek anno boldogan kimondtam az igent. Mit tehetnék?
2013. nov. 12. 15:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
En biztos elkezdenek egy sajat vallalkozast ha alkalmazottkent nincs semmi idom a csaladra es ossze tudok rakni egy indulo toket.
2013. nov. 12. 16:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

7-es nem ismersz...de nem is szándékozlak beavatni a munkámba és hogy hova jártam egyetemre.

Valljuk be nem túl dicső dolog GYk-zni, nem is vagyok rá büszke, de néha még akad akinek lehet segíteni. Na de még kiemelni, hogy Te olyan tanult vagy, hogy akkor is keresel pénzt, mikor éppen értelmetlen dolgokkal töltöd az időd, hát, necces...

Itt a TGYÁS-t, GYED-et is sokan GYES-nek hívják, ahogy a mellékelt ábra mutatja.

Áhh, mindegy.

2013. nov. 12. 16:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel értek egyet. Ülj le vele és beszéljétek meg.

Ha elfoglalod magad valamivel, az csak látszatmegoldás. Nem fogsz unatkozni, az igaz, de ettől ő még nem lesz veled, nem ér előbb haza és a gyerekkel sem tölt több időt. Biztosan meg van az oka, hogy miért menekül otthonról. Mert ahogy írtad, nem (csak) a pénz miatt gürizik ennyit, hiszen ha kevesebbet keresne, akkor sem kellene az éhenhalástól tartanotok, akkor is bőven futná mindenre ami kell. Sajnos a férfiak nagy része nem szeret a gondjairól beszélni, sokszor még maguk előtt sem vallanak be dolgokat, inkább menekülnek – munka, ivás, szerető, stb.

2013. nov. 12. 16:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja, ő már annyira beleszokott ebbe a pörgésbe, hogy nem tud leállni. Meg fél, hogy nem tudja nekünk megteremteni a teljes anyagi biztonságot. Valahol megértem a félelmét, mert mindenki tart ettől, de szeretném visszakapni a férjemet, szeretném hogy részese legyen a lányunk életének.
2013. nov. 12. 17:02
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Pontosan mit dolgozik a férjed?
2013. nov. 12. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:
30%

nagyon sajnállak de tényleg................

hétvégén szervezzetek kirándulásokat nyaralásokat wellnest stb

hívj meg hozzátok barátnőket haverokat beszélgessetek menjetek el egyszer egyszer valahová addig rábízhatod valakire a gyerekedet.

én kicsit irigyellek, de te választottad a párod.

kicsit szabira mehetne ha van pénzetek akkor tudtok miből élni.

2013. nov. 12. 19:56
 17/21 A kérdező kommentje:

Vállakozásunk van, azt vezeti. Nem könnyű, én megértem, csak nem szeretném, hogy kimaradjon a lányunk életéből.

Bevetek mindent, mert szeretem :)

2013. nov. 12. 20:16
 18/21 anonim ***** válasza:
csak fėlve jegyzem meg,hogy a legtöbb,"lemaradó" gyereknek,teljesen felesleges a torna.Ha egyenletes a fejlődése,nem kell mást tenni,mint kivárni a hogy a saját ritmusában érjen be.Pont olyan ügyes lesz,mint a többiek.Szóval nem kell izgulni.Amint lehet,menj vissza dolgozni,ha a babának sem rossz,akár rėszmunkába és nem leszel olyan magányos.A férjednek meg szõlni kell,mi az ami hiányzik,mert nem értik az utalásokat.
2013. nov. 13. 10:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Én ajánlanám neked hogy nézz fel ilyen barátkereső oldalakra, akár itt is kereshetsz hasonló helyzetű anyukát, és akkor esetleg nem unatkoznál. Az én párom is sokat dolgozik, nem tudok mit csinálni... :(
2013. nov. 25. 19:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ilyen oldalakon ismerkedni. Nem szeretnék senkit megbántani aki tisztességes, és jószándékú, de ne tudjátok meg mennyi ocsmány levelet kaptam a kérdés miatt...
2013. nov. 26. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!