Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a külföldön dolgozó apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a külföldön dolgozó apa kiépít egy független életet ahol a kinti kollégák fontosabbak lesznek mint a család és anyagilag pedig minden fontosabb mint a családnak hazaadni pénzt mit tehetek?

Figyelt kérdés

Ha haza is jön hétvégén elmegy a kollégái ügyeit intézni.

Itthonra egy fillért sem ad, mert fontosabb a kollégáknak kölcsönt adni.

2013. nov. 8. 22:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen őszintén. Egy férfi sem bírja ki szex nélkül. A gyerekkel való kapcsolattartás nem mindenkinél igény, de a szex mindegyiknek alapvetés. Szerintem te is tudod, hogy komoly baj van a kapcsolatotokban és nem számíthatsz rá. Én azt tanácsolom neked, hogy higgadtan próbáld meg megbeszélni vele (ne borulj ki előtte, azzal csak rontasz a helyzeteteken) és ha nem juttok dűlőre adj magadnak egy hét gondolkodási időt, amíg konzultálsz egy család jogásszal és a családoddal. De szerintem ne húzd tovább, mert ha gyerek is van, akkor az nem játék. Remélem segítettem valamennyit.
2013. nov. 9. 00:12
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Cseréld le a zárat és ne enged haza ha az utcán kell éjszakázni talán mérlegelni kezd hogy mi menyi hány óra.

Ha biztositod a kényelmét könyű a vagány jó fej haver vagyok én figurát hozzni.

2013. nov. 9. 00:27
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

De miért ment ki külfödre dolgozni? Gondolom azért, hogy a ccsaládot segítse anyagilag. Különben nem látom értelmét a különköltözésnek.

Le kell ülnötök egy nagy beszélgetésre. Mit képzel el ő a közös jövőtökről, mit tesz meg annak érdekében, hogy újra együtt legyen a család, hogy ti ki tudjatok költözni hozzá, vagy hogy ő újra hazaköltözhessen.

Hány évesek vagytok, hány gyermeketek van?

2013. nov. 9. 07:44
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

Azért az is kérdés, hogy ha hazaérkezéskor annyi törődést/érdeklődést kap, hogy "na, hol a pénz?", akkor nem csoda, ha máshol keres emberi kapcsolatokat.

Nem gondolom, hogy feltétlenül nő van a dologban - egyszerűen a kollégák barátokká váltak, ők odafigyelnek rá, törődnek vele, ő pedig hálás érte.

2013. nov. 9. 07:49
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Ezt a kérdést mar feltetted egyszer es akkor is elmondtak, hogy ha nincs rátok szüksége, akkor értelmesebb elválni.
2013. nov. 9. 08:43
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Arra a kijelentésre ,hogy egy férfi sem bírja ki szex nélkül ,muszáj reagálnom ! Kikérem magamnak a saját és más becsületes hűséges,külföldön dolgozó férfitársam nevében is !!! Nagyon elkeserítő ,hogy hűtlennek állítják be a családjáért külföldön dolgozó férfiakat .Én évek óta külföldön húzom az igét ,de egyszer nem csaltam meg a nejemet és nem is tenném soha !!! Bevallom kicsit kételkedve olvastam ,hogy férjed egy fillért sem adna haza ?! .. Az ,hogy a kollégákkal segítik egymást ,tök normális ,de csak ha nem megy a család rovására ... Kíváncsi lennék a másik fél véleményére is ... de ha minden úgy van ahogy leírod ,érdemes elgondolkodni érdemes -e közös jövőben gondolkodni a későbbiekben .
2013. nov. 9. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Kinek szól a hozzászólásod 17-es???

Én nem azért vagyok külföldön ,hogy a saját karrieremet egyengessem .! Csakis a családomért,a közös jövőnkért amit egy élhetőbb országban töltünk majd ,valamint nem utolsósorban a gyermekünkért !!!! ... Ezt a döntést közösen hoztuk meg a nejemmel ! A cél ,hogy minél hamarabb új életet kezdhessünk együtt(!!!) itt kint ,szerencsére nem kell már sokáig várnunk .

2013. nov. 9. 09:07
 18/20 anonim ***** válasza:
24%
Miért nem mentél ki vele?
2013. nov. 9. 09:30
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

17-es, nálad így van. Te azért mentél ki, hogy a családodon segíts. De a kérdezőnél valószínűleg nem ez a helyzet.

Becsülendő és tisztelendő, amit véghez viszel. És le a kalappal a feleséged előtt is. De itt nem rólad szólt a kérdés, hanem a kérdezőről.

Egyébként a kérdezőnél sem stimmel valami. Hiszen a kérdése inkább a pénz körül forog, mint az érzelmek körül. Engem a helyében inkább az érdekelne, hogy miért nem a családdal tölti azt a kevéske szabad hétvégéjét, miért a kollégáival foglalkozik még akkor is.

A szexualitás témáját pedig hagyjuk, mert egyrészről nem az volt a kérdés, más részrő itt főként a tapasztalatlan, szűz vagy nemrég még szűz gyerekek és tinik próbálnak okos tanácsokat osztogatni.

2013. nov. 9. 09:35
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

"A szexualitás témáját pedig hagyjuk, mert egyrészről nem az volt a kérdés, más részről itt főként a tapasztalatlan, szűz vagy nemrég még szűz gyerekek és tinik próbálnak okos tanácsokat osztogatni."

Ugyanez jutott eszembe a kommentek olvasgatása közben.

2013. nov. 9. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!