Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külföldön dolgozó apa kiépít egy független életet ahol a kinti kollégák fontosabbak lesznek mint a család és anyagilag pedig minden fontosabb mint a családnak hazaadni pénzt mit tehetek?
Ha haza is jön hétvégén elmegy a kollégái ügyeit intézni.
Itthonra egy fillért sem ad, mert fontosabb a kollégáknak kölcsönt adni.
Cseréld le a zárat és ne enged haza ha az utcán kell éjszakázni talán mérlegelni kezd hogy mi menyi hány óra.
Ha biztositod a kényelmét könyű a vagány jó fej haver vagyok én figurát hozzni.
De miért ment ki külfödre dolgozni? Gondolom azért, hogy a ccsaládot segítse anyagilag. Különben nem látom értelmét a különköltözésnek.
Le kell ülnötök egy nagy beszélgetésre. Mit képzel el ő a közös jövőtökről, mit tesz meg annak érdekében, hogy újra együtt legyen a család, hogy ti ki tudjatok költözni hozzá, vagy hogy ő újra hazaköltözhessen.
Hány évesek vagytok, hány gyermeketek van?
Azért az is kérdés, hogy ha hazaérkezéskor annyi törődést/érdeklődést kap, hogy "na, hol a pénz?", akkor nem csoda, ha máshol keres emberi kapcsolatokat.
Nem gondolom, hogy feltétlenül nő van a dologban - egyszerűen a kollégák barátokká váltak, ők odafigyelnek rá, törődnek vele, ő pedig hálás érte.
Kinek szól a hozzászólásod 17-es???
Én nem azért vagyok külföldön ,hogy a saját karrieremet egyengessem .! Csakis a családomért,a közös jövőnkért amit egy élhetőbb országban töltünk majd ,valamint nem utolsósorban a gyermekünkért !!!! ... Ezt a döntést közösen hoztuk meg a nejemmel ! A cél ,hogy minél hamarabb új életet kezdhessünk együtt(!!!) itt kint ,szerencsére nem kell már sokáig várnunk .
17-es, nálad így van. Te azért mentél ki, hogy a családodon segíts. De a kérdezőnél valószínűleg nem ez a helyzet.
Becsülendő és tisztelendő, amit véghez viszel. És le a kalappal a feleséged előtt is. De itt nem rólad szólt a kérdés, hanem a kérdezőről.
Egyébként a kérdezőnél sem stimmel valami. Hiszen a kérdése inkább a pénz körül forog, mint az érzelmek körül. Engem a helyében inkább az érdekelne, hogy miért nem a családdal tölti azt a kevéske szabad hétvégéjét, miért a kollégáival foglalkozik még akkor is.
A szexualitás témáját pedig hagyjuk, mert egyrészről nem az volt a kérdés, más részrő itt főként a tapasztalatlan, szűz vagy nemrég még szűz gyerekek és tinik próbálnak okos tanácsokat osztogatni.
"A szexualitás témáját pedig hagyjuk, mert egyrészről nem az volt a kérdés, más részről itt főként a tapasztalatlan, szűz vagy nemrég még szűz gyerekek és tinik próbálnak okos tanácsokat osztogatni."
Ugyanez jutott eszembe a kommentek olvasgatása közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!