Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te kíváncsi lennél kivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haramia kérdése:

Te kíváncsi lennél kivel csalt meg a párod, ha kiderülne, hogy harmadik személy is van a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdés kapcsán vetődött fel ez a mostani, de vegyünk egy általános helyzetet. Ha kiderülne, hogy a párodnak/férjednek viszonya van/volt egy nővel (4 hónapig) akkor Te kíváncsi lennél a nőre vagy sem? Megalázó ez a megcsalt fél számára vagy nem bírnád ki, hogy ne keresd meg?
2013. nov. 7. 07:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"De miert kellene, hogy zavarja? Ez nem megy bele a fejembe. Nos/ferjezett- naes? "

Erkölcs, becsület, lelkiismeret -egyik szó sem ismerős?

2013. nov. 7. 11:13
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a harmadik félnek is van felelőssége. Ez olyan "Ne tegyél olyasmit felebarátoddal, amit magadnak sem kívánnál" jellegű dolog. Ha nem akarom, hogy egy másik nő szétrobbantsa az én házasságomat, leszek szíves én sem szétszedni mások házasságát. Sokkal jobb hely lenne a világ, ha az emberek nem a "nem az én felelősségem, mosom kezeimet" jelmondata szerint élnének. És igaz ez a párkapcsolatokra, a környezetvédelemre, az oktatásra meg mindenre. Az egész társadalom és egyenként minden személy érdeke, hogy a házasságok jól működjenek, mint a gazdaság legkisebb egységei. Mint ahogy a jövő generáció tudása és a földünk jövője is mindenki felelőssége. Az, hogy a legtöbb ember "szabadon" éli az életét, megy körbe-körbe a világban, és belesz@rik mások és a saját kertjébe egyaránt - idővel kivégez mindannyiunkat.

Engem a megcsalás réme nem fenyeget, de nem tudom, kíváncsi lennék-e a nőre. Felnőtt emberekre hatni úgyis szinte lehetetlen, az én önbecsülésemnek sem tenne jót. De a saját életemet nekem kell élnem, valószínűleg késztetést éreznék rá, hogy egyszer megnézzem magamnak a bigét.

2013. nov. 7. 12:28
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem mi abban a "megalázó" ha megkeresi a 3.felet? Hát max. a 3.-nak az ez a szitu!
2013. nov. 7. 15:04
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel kíváncsi voltam...:(

Miután megtudtam, ki az illető,rákerestem akkor még a myVip volt...Hát,majd elájultam, mikor megláttam.

Kettős érzés volt bennem.

Pont ezzel???

A másik ettől én jobb vagyok,de akkor miért Pont vele...

Nagy önuralom,vagy inkább közömbösség kell ahhoz,hogy az embert ne érdekelje ki a vetélytársa...

Bennem meg igen nagy volt a női kíváncsiság...

2013. nov. 7. 15:13
 25/30 anonim válasza:
100%
Sajnos én bennem is nagy volt a kíváncsiság, elmentem a szalonjába , persze álnév alatt. Azután bemutatkoztam és rákérdeztem, persze mindent tagadott.Akkor megkérdeztem ő mit érezne ha a férje megcsalná? Mismásolt. Azóta sem tettem túl magam rajta.
2013. nov. 7. 21:38
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"másik nő szétrobbantsa az én házasságomat"

Nem a harmadik fél szokta azt a házasságot szétrobbantani. Ha gond van a házasságban, akkor szokott a gerinctelenebb fél máshoz menni.

2013. nov. 8. 13:43
 27/30 anonim ***** válasza:
Hát kb. ugyanazok írnak ebbe a topicba is, mint a régebbibe, nem leszel okosabb. Most ide is írjam be, hogy meg akarnám tudni az igazat? És ha a férfi nem szavahihető, akkor persze, hogy attól a nőtől, aki tud mindent.
2013. nov. 8. 14:55
 28/30 anonim ***** válasza:
39%
22: Ide is leírom, hogy sokan igénylik a többszerelmű kapcsolatokat, én is ilyenben voltam, csak olyan férfi érdekel, akinek nem elég egy nő. És barátnő, élettárs, feleség is van ilyen, aki igényli a több barátnőt a kedvesének. Tehát az, hogy valaki házas, még nem jelenti azt, hogy ők monogámiára szerződtek, engem is így hívtak, hogy velem lesz teljes a család.
2013. nov. 8. 14:59
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze, rendben van, hogy vannak olyan kapcsolatok, amik nem a monogámiára, hanem esetleg a bigámiára épülnek, az ember lehet így is boldog.

A harmadik félnek szerintem akkor is van felelőssége. Ha a "gerinctelen fél" elcsábul, és rámászik egy nőre, a nő mondhatja azt is: "Figyelj, szerintem menj haza, és beszéld meg a feleségeddel, hogy valami nincsen rendben közöttetek. Ha egyszer összeházasodtatok, valamikor szerettétek egymást."

Az emberek hatással vannak egymásra, minden pillanatban. Ha az utcán mész, és eldobod a szemetet, a mögötted haladó gyerek látja. Vagy azt gondolja, hogy neki is szabad, vagy azt, hogy a városban trehány emberek laknak - mindkettő negatívan befolyásolja a személyiségét.

Egy nő az adott pillanatban eldöntheti, hogy asszisztál-e ahhoz, hogy tönkremenjen egy házasság, vagy inkább ahhoz asszisztál, hogy az adott férfi megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatát.

2013. nov. 8. 18:16
 30/30 anonim ***** válasza:

Csak arra, hogy olyannal csalt meg akit ismerek, vagy idegennel.

Amúgy lényegtelen mert így is úgy is szakítanék.

27/N

2013. dec. 3. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!