Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te kíváncsi lennél kivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haramia kérdése:

Te kíváncsi lennél kivel csalt meg a párod, ha kiderülne, hogy harmadik személy is van a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdés kapcsán vetődött fel ez a mostani, de vegyünk egy általános helyzetet. Ha kiderülne, hogy a párodnak/férjednek viszonya van/volt egy nővel (4 hónapig) akkor Te kíváncsi lennél a nőre vagy sem? Megalázó ez a megcsalt fél számára vagy nem bírnád ki, hogy ne keresd meg?
2013. nov. 7. 07:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
18%
Komolyan nem ertem, mit valtoztatna a dolgon. Tegyuk fel szebb, csinosabb, mint te? Akkor mi van? Vagy csunyabb es kover. Akkor? Buta mint a tok. Vagy tobbdiplomas agysebesz. Artatlan 17 eves kislany. Ketszer elvalt 4 gyerekes no. Mivel jobb vagy rosszabb, ha tudod hogy kifele, mifele?
2013. nov. 7. 09:38
 12/30 anonim ***** válasza:
78%

Nem az a lényeg ,hogy néz ki és hány éves ....

de az már lényeges (számomra!) ,hogy akivel hempergett arról tudta e ,hogy nős /családos ?

2013. nov. 7. 09:53
 13/30 anonim ***** válasza:
17%
Miert, utolso? Nem o tartozik huseggel, hanem aki a kapcsolatban van. Soha nem a harmadik fel hibaja, ha valaki nem bir magaval....
2013. nov. 7. 09:55
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

* ... a nő tudott -e arról ,hogy a férfi (Férjem;párom) foglalt ?!

Ha igen akkor az a nő egy utolsó szutyok k...va ...

Nagyon sok ilyen rohadt "nőstény "van ,akik élvezettel hálózzák be a kiszemeltjüket ,külön diadalként fogva fel ,ha az adott férfi foglalt . Na ilyen esetben ,biztos nemcsak a férjemet "csinálnám" ki ,hanem a szutykot is ..

2013. nov. 7. 09:59
 15/30 anonim ***** válasza:
33%

"* ... a nő tudott -e arról ,hogy a férfi (Férjem;párom) foglalt ?!

Ha igen akkor az a nő egy utolsó szutyok k...va ...

Nagyon sok ilyen rohadt "nőstény "van ,akik élvezettel hálózzák be a kiszemeltjüket ,külön diadalként fogva fel ,ha az adott férfi foglalt . Na ilyen esetben ,biztos nemcsak a férjemet "csinálnám" ki ,hanem a szutykot is .."

De megis miert? Nem a no dolga eldonteni, hogy a ferfi hazassaga mukodik e, nem o felelos a kapcsolatert. A ferfi. A ferjed. Neki nem kell felrelepni. A no -ha egyedulallo- senkinek nem tartozik szamadassal, huseggel. Az o dolga.

2013. nov. 7. 10:01
 16/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem a nő dolga eldönteni ,hogy a férfi házassága működik avagy sem... Ez igaz ! De én esküszöm törvénybe foglaltatnám, büntetném ,aki más férjére/feleségére szemet vet ,kikezd vele ! Megértem aki indulatot érez a 3 .fél iránt ! Tényleg jól írta valaki ,vannak akik élvezetből hajtanak rá férjes ,nős emberekre ... Na az ilyenektől okádnék én is ... Biztos megtorolnám ,ha valaki szemet vetne és kikezdene a nejemmel ! Rohadt mocsok ... megmutatnám neki hová dugja a f... -kát !

Elnézéseteket kérem ,nem vagyok szerencsére ilyen szituban ,de felháborítanak ezek a dolgok . Szerintem az a fél sem kevésbé hibás ,aki képes belemászni egy kapcsolatba mint a hűtlen fél !

2013. nov. 7. 10:14
 17/30 anonim ***** válasza:
20%
Nade utolso! Johet akar Brad Pitt is, ha a feleseged huseges, nem jut semmire. Neki kell tartania magat, mar megbocsass.
2013. nov. 7. 10:16
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze ! ... Ez nem kérdés ! Hűséges is és én is az vagyok 100% -ban hozzá ! Az én válaszom csak elméleti volt . De én is úgy gondolom ,hogy azért a 3 .fél sem egy ma született bárány .Ha nem tudott arról ,hogy foglalt adott esetben pl. a nejem ,akkor nem hibáztatom ...de ha tudta és nem zavarta ,akkor más a szitu ,akkor egy kutya mindkét fél !
2013. nov. 7. 10:24
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
De miert kellene, hogy zavarja? Ez nem megy bele a fejembe. Nos/ferjezett- naes? Ha felrelep, nyilvan nem szamit, hogy otthon van a felesege/ferje. Akkor a partnert minek erdekelje? A, csak dugni kell, B, majd elvalik.
2013. nov. 7. 10:27
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak számomra volt, mindig is tabu ha egy nő foglalt ?! Eszembe nem jutott volna tenni a szépet ilyeneknek !

Az én véleményem az ,hogy ha valakinek megtetszik valaki az egy dolog ,de ha megtudja hogy az adott fél nem szingli ,azonnal fújjon visszavonulót !

2013. nov. 7. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!