Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kíváncsi lennél kivel csalt meg a párod, ha kiderülne, hogy harmadik személy is van a kapcsolatotokban?
Nem az a lényeg ,hogy néz ki és hány éves ....
de az már lényeges (számomra!) ,hogy akivel hempergett arról tudta e ,hogy nős /családos ?
* ... a nő tudott -e arról ,hogy a férfi (Férjem;párom) foglalt ?!
Ha igen akkor az a nő egy utolsó szutyok k...va ...
Nagyon sok ilyen rohadt "nőstény "van ,akik élvezettel hálózzák be a kiszemeltjüket ,külön diadalként fogva fel ,ha az adott férfi foglalt . Na ilyen esetben ,biztos nemcsak a férjemet "csinálnám" ki ,hanem a szutykot is ..
"* ... a nő tudott -e arról ,hogy a férfi (Férjem;párom) foglalt ?!
Ha igen akkor az a nő egy utolsó szutyok k...va ...
Nagyon sok ilyen rohadt "nőstény "van ,akik élvezettel hálózzák be a kiszemeltjüket ,külön diadalként fogva fel ,ha az adott férfi foglalt . Na ilyen esetben ,biztos nemcsak a férjemet "csinálnám" ki ,hanem a szutykot is .."
De megis miert? Nem a no dolga eldonteni, hogy a ferfi hazassaga mukodik e, nem o felelos a kapcsolatert. A ferfi. A ferjed. Neki nem kell felrelepni. A no -ha egyedulallo- senkinek nem tartozik szamadassal, huseggel. Az o dolga.
Nem a nő dolga eldönteni ,hogy a férfi házassága működik avagy sem... Ez igaz ! De én esküszöm törvénybe foglaltatnám, büntetném ,aki más férjére/feleségére szemet vet ,kikezd vele ! Megértem aki indulatot érez a 3 .fél iránt ! Tényleg jól írta valaki ,vannak akik élvezetből hajtanak rá férjes ,nős emberekre ... Na az ilyenektől okádnék én is ... Biztos megtorolnám ,ha valaki szemet vetne és kikezdene a nejemmel ! Rohadt mocsok ... megmutatnám neki hová dugja a f... -kát !
Elnézéseteket kérem ,nem vagyok szerencsére ilyen szituban ,de felháborítanak ezek a dolgok . Szerintem az a fél sem kevésbé hibás ,aki képes belemászni egy kapcsolatba mint a hűtlen fél !
Akkor csak számomra volt, mindig is tabu ha egy nő foglalt ?! Eszembe nem jutott volna tenni a szépet ilyeneknek !
Az én véleményem az ,hogy ha valakinek megtetszik valaki az egy dolog ,de ha megtudja hogy az adott fél nem szingli ,azonnal fújjon visszavonulót !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!