Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen miért nem elfogadott, miért tiltják es büntetik a poligamiat?
Monogam :D
De kimondottan erdekesnek es irigylesre meltonak tartom a Sisterwivesban a negy feleseg kapcsolatat - es a tizenvalahany gyerek is boldognak tunik.
Hát a kulisszák mögött én pedig elképzelni nem tudom, hogy boldogok legyenek.
Nem maga a féltékenység miatt, hanem azért, mert 4 feleségre a büdös életben nem jut elég idő párkapcsolat-szinten, nem hogy a 11 gyerekre apa-gyerek szinten. Aki volt már házas életében szerintem tudja, hogy 1 házastársra és 2-3 gyerekre is nehéz annyi időt szánni, főleg minőségit, amennyit szeretnénk a munka mellett; 4-re meg 11-re meg körülbelül lehetetlen is.
Szóval a felszínen lehet szép és jó minden, de belülről valószínűleg rohad az egész, figyelemhiányosak és szeretethiányosak a gyerekek, az apjuktól eltávolodva, jó eséllyel kisebbségi és idegenérzettel a sajátos családmodelljük miatt, amiről természetesen a közösségnek (barátok, iskola, ovistársak) NEM beszélhetnek nyíltan, vagy különben megvetés tárgyai lennének.
15: de én nem is poligámiára gondoltam, hanem akkor már evvel egyidejűleg poliandriára, vagy poliszerelemre, ahol a nőknek is több szerelmi kapcsolata is van/lehet, ha úgy hozza az élet, persze, mert a szeretet olyan ritka ezen a bolygón, mint a fehér holló, tehát majdnem nullával egyenlő az esélye, hogy 2 is összejön, vagy pláne még több.
Ezért is bűn nem megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!